И МВР не знаят къде е Пеевски! ИМА такава държава!

След външно министерство и парламента, днес и МВР ни информира, че не знаят къде е Пеевски! И не само това. МВР ни казват, че нямат идея къде, кога и как напускат и кога се връщат в страната българските граждани, не знаят за какво съществуват и за какво харчат един милиард лева бюджет. ИМА такава държава, в която шеф на МВР е шофьор на мутренски бос, премиер е ченге-мафиот, а избирателите търсят един кандидат депутат и не могат да го намерят! Даже не знаят жив ли е, а изборите наближават! 

Очаквайте утре информация за изпратените днес от БОЕЦ писма до всички правителства и посолства на държавите-членки на ЕС за казуса „Пеевски“.

Четете за резила на МВР:

„Автоматизирния информационен фонд на „Граничен контрол“ не може да бъде източник на  информация за местонахождението на даден български гражданин през последните шест месеца“  За чужденците влезли в България да не говорим и да не питаме! Ще видим „Шенген“, ама друг път! 

Ще намерим Пеевски, ще го принудим да изпълзи от дупката си.

#КЪДЕеПЕЕВСКИ

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки