Парламента ще разгледа сигнала на БОЕЦ за отстраняването на Цацаров и Гешев!

На 24.05.2019г. БОЕЦ внесохме сигнал до Парламента и Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика срещу главният прокурор Сотир Цацаров и неговият заместник Иван Гешев. В сигнала се съдержат данни  за съмнения за извършени престъпления – корупция, симулативни сделки, незаконно забогатяване, злоупотреба с власт, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления,конфликт на интереси , престъпления срещу данъчната система, деклариране на неистински данни пред държавен орган, както и други  престъпления  по чл. 283, 301 и 304 от НК, както и други престъпления от общ характер и действия уронващи престижа на прокуратурата и съдебната система. БОЕЦ изискваме от Народното събрание да започне процедура по отстраняването на Цацаров и Гешев, която е ясно разписана в Конституцията. Сигнала ни е с с входящ № ПГ-923-00-20 и днес получихме отговор от Парламента, че е предоставен на Комисята за борба с корупцията. 

БОЕЦ сезира Парламента за отстраняването на Цацаров и Гешев!

Нямаме илюзии, че мнозинството и въобще съдържимото в парламента подвластно мафията ще посегне на нейният главен бригадир и пазител. Но принуждаваме слугите на мафията да отбиват нашите удари. И ги разобличаваме. 

Изборите минаха и заминаха. Мафията „спечели“ поредните избори, организирани и контролирани от нея. Очаквано и предвидено. НАДЯВАМЕ СЕ, че и последните наивници ще осъзнаят, че мафията с избори контролирани от нея не може да бъде свалена. Нужни са друг тип действия, нужно е гражданите да осъзнаят силата си. Нужна е организация и коорднинация. Нужни са смели и готови за битка граждани-бойци. БОЕЦ вървим по своят път и продължаваме битката срещу дебелите и корупцията. Битка за свобода, справедливост и демокрация.

Ще удесеторим усилията. Ще сменим тактиката. Освен сигналите, акциите, протестите, ще се обърнем към всички формации и организации, които заявяват, че са готови да се изправят срещу мафията и то не само на думи или виртуално. Важни тестове предстоят. БОЕЦ ще обиколим страната, ще съберем непримиримите човек по човек. Ще довършим изграждането на наши комитети из страната. План, стратегия, тактика, имаме всичко това. Ще го доразвием и превърнем в Кауза! И ще излезем на директен сблъсък  срещу мафията. С разум и сърце, така ще ги бием. Без страх и без компромиси, защото Каузата ни е чиста и в това е силата ни. Няма вечна мафия, само човешкият стремеж към свобода и справедливост е вечен.
Ще ви кажем и какво друго предстои. Ще се опитат да ни размажат с целият ченгеджийски аресенал и всички гадости на които са способни. Това само ме амбицира още повече. БОЕЦ имаме подкрепата на много българи. Все повече хора преодоляват страха и разбират, че борбата срещу мафията и корупцията е личен ангажимент на всеки гражданин. Това е най-важната ни първа цел – гражданите да осъзнаят силата си.
Властта на мафията, на ченгетата и мутрите, на Борисов, Пеевски, Цветанов, Цацаров и бандата им се крепи на подчинените и превзети институции превърнати в бухалки. Крепи се и на страха и мълчанието на хората. Крепи се и от слугинскитр им медии. Крепи се и с милиардите откраднати от всички нас.
„Доброто“. което разбрахме днес е, че статуквото се крепи от много малка част от обществото от зависими и закрепостени хора, от корумпетата, калинките и паразитите, които се хранят с трохите под масата на дебелите. Разбрахме и че само свободните граждани и независмите медии могат да се противопоставят на това зло. Бойците и биволите са най-големият кошмар на дебелите. Защото въпреки въпреки всички репресии, въпреки всичките им милиарди и бухалки не могат да ни смачкат. А алтернативата ще се роди в битката.
Продължаваме. Обречени сме да спечелим тази битка. Ще бъде по трудният начин, но това е гаранция, че е верният.

Непосредствената задача, която ни предстои е да стартираме и реализираме инициативата ни за гражданска номинация за кандидатура за главен прокурор! Първа стъпка за разбиване на статуквото на мафията.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Продължаваме!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки