Парламента проверява Цацаров и Гешев по сигнали на БОЕЦ!

Днес парламентарната Комисия за борба с корупцията информира БОЕЦ, че е образувала провверка по сигналите ни срещу Цацаров и Гешев и че са сезирали КПКОНПИ за „предприемане на необходимите действия за резултатите от които които да бъде уведомена Комисията и вносителите на сигнала“. Въобще не ни информирайте, стига ни тази награда да ви гледаме сеира и гърчовете! 
Към момента срещу Цацаров и Гешев има образувани проверки по сигнали на БОЕЦ в ИВСС, КПКОНПИ и Парламента! Като сигналите ни са с искане за процедура по отстраняването на Цацаров и Гешев! Уникално постижение! Мафията се гърчи и си прехвърлят горещият картоф, като в същото време стават за посмешище! Парламента прехвърли проверката на ПЕРАЛНЯТА на Конпирите! БОЕЦ не сезирахме антикорупционната комисия, защото беше смехотворно да сезираме КПКОНПИ да проверява шефа на прокуратурата, докато прокуратурата проверява шефа на КПКОНПИ! 


Сега този с незаконната тераса проверя онзи с незаконната вила и обратното! А двете корумпета заедно проверяват Буда и Пеевски пак по сигнали на БОЕЦ! А Буда от своя страна ги праща в отпуски! Направо им обърнахме файловете и пунти марите!
Да не забравяме и Гешев! Бавно, но сигурно дизела му го води към… килията на бай Ставри! От там ще гледа Луната на квадрати!
Всеки сигнал на БОЕЦ вкарва мафията в тежък проблем, защото използваме техните институции-бухалки за бой по техните глави! И колкото повече ги принуждаваме да перат, толкова по очевидна става кочината, в която живеем! Хората вече без страх ги подиграват открито!


ДА! С действията ни даваме кураж на хората и показваме, че гражданите можем да печелим битките срещу мутрите и ченгетата и сме по силни от тях независимо от тяхната власт, репресии и милиарди! Представям си колко безсънни нощи са изкарали членовете на парламентарната комисия за борба с корупцията докато Пацо Терасата се върне на работа, за да му прехвърлят сигнала на БОЕЦ срещу Цацаров и Гешев!
ЗАЩО НЕ ПРАТЯТ ВСИЧКИ СИГНАЛИ НА ПЕЕВСКИ И ДА СЕ СВЪРШВА ТАЗИ МЪКА! Господаря да решава!

БОЕЦ сезира Парламента за отстраняването на Цацаров и Гешев!


Хора, управляват ни най-големите престъпници и страхливци! Дори не можете да си представите колко ги е страх! Толкова ги е страх, че с по три охрани ходят! А БОЕЦ ги ритаме и разобличаваме и няма какво да ни спре!
Очакваме следващите удари срещу нас и биволите. Мафията се опитва по всякакъв начин да смачка непримиримите, а вместо това ние ставаме все по силни и все повече граждани осъзнават, че НИЕ сме суверена и сме по силни от мафията!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Да видим и пералнята какво ще изпере!  


#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА