Прокуратурата повдигна обвинения на Георги Георгиев от БОЕЦ! За АпартаментГейт обвинения НЯМА!

Публикуваме поста на Георги Георгиев от БОЕЦ.

ВАЖНО! СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
След внесените от БОЕЦ 24 сигнала във връзка с #АпартаментГейт,#КъщиЗаТъщиГейт и #УбийциГейт, прокуратурата повдигна обвинения на… МЕН!
Всичките сигнали на БОЕЦ са по разследвания на Биволъ, както и други медии и наши материали, което означава, че са подплатени със солидни доказателство, документи и факти! ЗА КОИТО ПРОКУРАТУРАТА Е СЛЯПА!
ЗА АПАРТАМЕНТАДЖИИТЕ ОБВИНЕНИЯ НЯМА! Дори проверки няма! Но за Биволъ – медията, която разкрива престъпленията на управляващата ни мафия и за БОЕЦ – организацията, която внася сигнали, сезира институциите и организира протести и акции за справедливост и възмездие, разпити, обвинения и ревизии има!!!
Преди дни БОЕЦ обявихме гражданската номинация на следовател Бойко Атанасов за Главен прокурор! Удар върху престъпното статукво и свинската мафия превзела прокуратурата! Миналата седмица в своя акция БОЕЦ поставихме табела на входа на КПКОНПИ – „ПЕРАЛНЯТА НА МАФИЯТА“, по наши сигнали принудихме ИВСС, ВКП и Парламента да образува проверки срещу Цацаров, Гешев, Пламен Георгиев, Антон Славчев, Бойко Борисов, Каракачанов, Порожанов, Пеевски, Карадайъ и тн. Внесохме Конституционна жалба, подписана от Десислава Иванчева срещу решението на ЦИК да заличи Пеевски и Карадайъ от изборните листи следизборно и до дни внасяме Жалба и до Съда на Европейският съюз!
Клатим кочината и пукнатите стават все по големи,отзвука стига и зад граница, а свинете все по трудно отбиват ударите ни, като страхът им се проявява в нарастваща агресия и бруталност. Защото затворите ги чакат.
В момента е в ход масирана и координирана офанзива срещу БОЕЦ и Биволъ, като са включени всички бухлаки на мафията – Прокуратура, НАП, МВР, ГДБОП, ГДНП и тн. Офанзивата е под личният контрол на Цацаров, а поръчители са Борисов и Пеевски, чиято власт е застрашена! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията, а биволите им им разриват кочината до дъно! Треперят свинете за престъпната си власт, треперят от страх от зараждащото се гражданско общество. Защото знаят, че ще плащат за всичките си престъпления и прошка няма да има. Защото осъзнават, че губят контрола, че непримиримите ставаме все повече.
Не могат да ни спрат.
В конкретния случай целта им е да смачкат БОЕЦ, като така смажат хилядите, които надигат глави и на които даваме кураж и вяра! Ефекта е обратен, подкрепата за нас расте с всеки ден! А на мен да ми повдигнат каквито е да обвинения, за да ме задържат, или наложат забрана за напускане на страната, за да ни спрат от трансплантацията на жена ми за пореден път, на която съм донор. Буквално днес, или утре очакваме отговор от френската клиника, която прояви интерес и на която изпратихме кръвни проби за изследвания.
Управляват ни изроди, страхливци без съвест и морал способни на всичко, дори и на убийства.


ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
В понеделник БОЕЦ ще бъдем в София и ще внесем официално до ВСС, ВАС, ВКС, Съюза на съдиите и Президента, Гражданската номинация на следовател Бойко Атанасов за Главен прокурор, подписана и от други граждански организации!
Продължаваме и изграждането на структурите на БОЕЦ из страната, като предстоят срещи във Варна, Велико Търново, Ловеч, Плевен и Русе.
Война е. Война на мафията срещу гражданите. Те се борят за властта си, за да продължат грабежа и да си осигурят безнаказаност, ние се борим за свобода и справедливост! Те има власт, слуги, институции-бухалки, ние имаме чиста кауза и в това е силата ни.
Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ! И когато излезем на площадите ни последвайте! Обречени сме да спечелим тази битка и ударите срещу нас само ни амбицират още повече!
Бой до дупка.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА