БОЕЦ към Борисов и Захариева – СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ!

КАК ТАКА хем СССР  и тяхната армия са ни окупирали, хем имаме паметник на съветската армия? Що за лицемерие? МВнР в своето съобщение относно събитието организирано от руското посолство казва:

„СССР обявява война на България, когато на власт току-що е дошло ново демократично  правителство, обявило се за прекратяване на връзките с нацистка Германия и потвърдило позицията на неутралитет на Царство България спрямо Русия. Следва временна окупация на България от СССР и Съюзниците, която формално се администрира от представители на коалицията, но де факто се упражнява изключително чрез съветското военно присъствие.”

И какво правим сега? Имаме официална позиция на българското правителство, че СССР са окупатори в България и в същото време същото това правителство, което десет години управлява страната пази, мие и защитава една историческа язва в центъра на столицата на България – ПСА! Има дори наказани, съдени и глобени български граждани за „оскверняване на паметника”. Тези граждани са изразили своята позиция и отношение спрямо окупатора, а българските власти. които твърдят уж същото ги наказват. Кога Захариева и Борисов лъжат и кога говорят истината?

ПСА трябва да бъде съборен и заличен дори спомена за него. Заличен и забравен, като срамна болест.  Паметник на националното предателство на поколения продажни български политици от Георги Димитров и Васил Коларов до Бойко Борисов и Сергей Станишев. Не може да се почитат окупаторите. Не може да се честват събития, последствията от които плащаме и до днес. Не може да величаем чужда армия окупаторка. Не може да се прекланяме пред страна, чиято политика винаги е била срещу българският национален интерес.

Думите на външно министерство не означават нищо, ако не са подкрепени с реални действия. Такива няма и няма да има. Защото това правителство е проводник на руската окупация над България! Помните как Борисов се извиняваше на Путин за „Южен поток”, помните как раболепничеше и се мазнеше на диктатора! Помните и че Борисов възстанови проекта „Белене” – един от инструментите за продължаване на руската енергийна робия! Помните и че след скандала „Скрипал”, правителството на Буда не изгони нито един руски дипломат в знак на солидарност с Великобритания и останалите европейски страни! С гласът на Захариева Борисов реве, че СССР са ни окупирали, после целува ръка на Путин и дере поредната кожа от гърба на българите! Управляват ни национални предатели, лицемери и лъжци без съвест и морал! Дори в правителството на Борисов има агент на ДС (Каракачанов – агент Иван), който се е клел във вярност на КГБ и КПСС на СССР , на окупаторите!  Тази банда мафиоти, ченгета, мутри и престъпници трябва да бъде изметена. Не ги слушайте какво говорят, гледайте какво правят! Вчера бяха за Шенген, днес вече не искат Шенген! Днес СССР са окупатори, утре Русия е майка и баща. И да припомня думите на Борисов за Тодор Живков:

„Аз мисля, че той е направил най-доброто за развитието на България”!

Докато Бойко Борисов е разтривал ушите на Тодор Живков е направил това прозрение! И кое е „най-доброто”? Лагерите в Ловеч, Белене и Скравена ли? Хилядите избити без съд и присъда? Унищоженият живот и мечти на няколко поколения българи? Или двете предложения на Тодор Живков, България да стане част от СССР?

Сами си отговорете на тези въпроси и ще размерете дълбоката уродливост и лицемерие на нашите управници.

И още нещо, Борисов е слуга на много господари – Путин, Ердоган, Пеевски… Да не се изненадате, ако вдигнат и някой друг паметник. Точно по времето на това правителство Пеевски бе обявен за „най-чистият” в държавата, а обявилият го – Пламен Георгиев (Пацо Терасо де ла Валенсиано) бе изпратен от Борисов за консул на България! По времето на Борисов, Пеевски превзе и окупира цялата държава!

На 12.09. БОЕЦ и хиляди непримирими излизаме пред съдебните палати в столицата и страната! „СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!”

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявихме национален протетс-блокада пред съдебните палати в столицата и страната за 12.09. с искания за оттегляне на кандидатурата на Гешев и незабавна оставка на мафиотското правителство на Борисов! За няколко дни почти 10 000 граждани са заявили интерес и участие. Очакваме ударите срещу нас да ескалират, очакваме дори арести, а дебелите са способни и на убийства, за да запазят престъпната си власт. не могат да ни спрат, истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силното ни оръжие!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА