СЪЕДИНИХА СЕ! И ограбиха, съсипаха и продадоха България!

СЪЕДИНИХА СЕ! 
И ограбиха , съсипаха и продадоха България! 
Комуняги и ченгета се съединиха с мутри и мафиоти и превърнаха Родината ни в най-бедната, изостанала и корумпирана държава в Европа. А народа… Народа разединен , смачкан и обезверен чезне, гасне и се дави в мизерия, отчаяние и зверска корупция.
Поклон пред делото на предците ни извършили подвига на Съединението и съд и затвор за националните предатели ограбили живота, земята, парите, надеждите и мечтите на народа български! 

От крадци и престъпници нашите управници се превърнаха в мерзавци! Изроди способни на всичко, за да запазят престъпният си режим, дори на убийства. Мерзавците ни заразяват със своята мерзост и превръщат обществото ни в живи мъртъвци без души, мечти и стремежи. Срещу това зло има само един начин да се противопоставим – на площадите и бой до дупка. Революция, изриване, измитане, преврат, сваляне, гражданско неподчинение, както щете го наречете. Освен липса на справедливост, деградират и морала и основни ценности. Страхът заменя вярата. Но дори и в най-мрачните времена винаги е имало бойци и непримирими. И винаги са били малцина и винаги са били непопулярни и без подкрепа. И винаги са успявали.
БОЕЦ водим битка срещу това зло! Непримиримост, смелост, решителност и последователност! Без страх, без милост и без компромиси. Знаем точно какво искаме и сме готови да го постигнем. Каузата ни е чиста и в това е силата ни.  В България винаги е имало будни и непримирими, дори и в най-мрачните времена,има ги и днес! Винаги са били малцина, винаги са били непопулярни и винаги са успявали! 

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.
12.09 – НАЧАЛОТО!
„СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ“
Непримиримите заедно срещу мафията.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявихме национален протетс-блокада пред съдебните палати в столицата и страната за 12.09. с искания за оттегляне на кандидатурата на Гешев и незабавна оставка на мафиотското правителство на Борисов! За няколко дни почти 10 000 граждани са заявили интерес и участие. Очакваме ударите срещу нас да ескалират, очакваме дори арести, а дебелите са способни и на убийства, за да запазят престъпната си власт. не могат да ни спрат, истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силното ни оръжие!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА