Независимите съдии – „БОЙЦИ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ“!

ГД „БОЕЦ“ продължава своята инициатива да отбелязва хора, спечелили доверието и уважението на организацията с гражданската си доблест и активна позиция и с реални действия в борбата с мафията и корупцията, в борбата за справедливост и истината!
Следващите българи, които обявяваме за БОЙЦИ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ са смелите и независми български съдии и магистрати! През годините отличихме магистратите –  съдия Методи Лалов, следовател Бойко Атанасов, както и много други достойни журналисти, общественици и активни граждани! 

Важно е тези достойни българи да получат нашето признание и подкрепа! Важно е и обществото ни да види и чуе, че има хора, непримирими с неправдите!
Че не всички са маскари!
Че будни, смели и достойни има и винаги е имало!

Резултат с изображение за съдии излязоха на протест

(Съдии облечени с тоги на протест срещу орязаната съдебна реформа – 11.12.2015г.)

БОЕЦ вярваме, че гражданското общество може да се противопостави на мафията превзела държавата ни. И нашите усилия биха останали безрезултатни, ако съдебната система не продължи тази битка на институционално ниво. Липсата на справедливост е най-тежкият проблем и този проблем не може да бъде  решен само с реформи и само с нашите усилия. Те са задължителни, но не по малко важни от тях са честните и достойни магистрати, които да освободят съдебната система от нейните зависимости и да върнат доверието  на гражданите в институциите. Гражданите, на гражданският фронт, независмите медии и честните магистрати вътре в съдебната система, заедно можем да спечелим войната срещу мафията и корупцията, които  ни убиват. Затова е важно да покажем своята подкрепа за тях и делото им! Изправяйки се срещу мафията и зависимостите в съдебната система, те рискуват не само професионалната си кариера, а и живота си.

Вчера, с безпрецедентно писмо, 292 съдии призоваха гражданите за защита на демокрацията и принципите на првовата държава и разделението на властите! Това е повода за нашата номицаия, с която ги обявяваме за „БОЙЦИ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ“ 

Текста на пимото може да прочетет тук:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30185639.html

БОЕЦ винаги сме защитавали достойните български магистрати отстояващи независмостта на съдебната система! Само стъпка от нашата дейност в тази посока е организините от БОЕЦ протести и демонстрации пред съдебните палати в цялата страна през миналата година под надслов „НЕЗАВИСИМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА“! ! Вярваме, че навсякъде има честни магистрати и гражданите имаме своя дълг да защитим достойните. Загубим ли тази битка, позволим ли да мачкат пред очите ни хора, които рискуват кариерата и живота си в защита на справедливостта и Истината, то ние убиваме себе си и надеждите си за нормален живот.

(БОЕЦ Стара Загора – „НЕЗАВИСИМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА)

(БОЕЦ София – „НЕЗАВИСМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА!“

Под същият надслов бе и организираната от БОЕЦ и ИПВ Конференция на 17.04.2019г. Основен лектор на форума бе председателят на Върховния касационен съд г-н Лозан Панов. 

„НЕЗАВИСИМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА!“

БОЕЦ сме показали и доказали, че независимите български магистрати могат да разчитат на нас да ги защитим от всеки опит на мафиотска и политическа атака. Знаем, че те са последната преграда пред тоталното превземане на правосъдната система от мафиотизираната прокуратура. Поздравяваме ги за ПИСМОТО с обръщението към гражданите срещу опитите за натиск, репресия и влияние от страна на политико-мафиотски кръгове върху съда и призоваваме Съюза на съдиите в България за изрази своята открита и принципна Позиция във връзка с процедурата за избор на Главен прокурор и единствената кандидатура на мафията в лицето на Иван Гешев. ССБ имат това право, а ние, гражданите, които ги подкрепяме и защитаваме очакваме тази стъпка, като силен знак, че съпротивата срещу превземането и подчиняването на съдебната система не е единичен акт, а е позиция изпълнена с последователност и решителност!

СВОБОДНИТЕ И НЕЗАВИСМИ БЪЛГАРСКИ СЪДИИ И МАГИСТРАТИ -„БОЙЦИ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ“

Продължаваме! 

#СтопГешев

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА