Вижте защо Пеевски и мафията си избраха Гешев!

Само пример за коалборацията между прокуратурата и мафията! Прокуратурата изпира Пеевски, Пеевски си избира главен прокурор. 

Затова БОЕЦ искаме ОТСТРАНЯВАНЕТО на Цацаров и ОТТЕГЛЯНЕТО на кандидатурата на Гешев!! Защото те и прокуратурата превръщат престъпниците в законни милионери. Тези документи някога ще бъдат доказателства в съда за криминалната роля на прокуратурата в процеса на мафиотизиране на държавата!
През януари 2016г. БОЕЦ внесохме сигнал във ВКП срещу лицето Делян Пеевски за обявените от него сделки и придобити активи, които не кореспондират с декларираните му доходи. Питахме ги как за няколко месеца от собственик на стар Опел, Пеевски стана мултимилионер с активи за десетки милиони и най-важното – от къде са му парите?!  Изисквахме проверка заради изразените от нас основателни съмнения за извършени престъпления – пране на пари, укриване на данъци, търговия с власт, корупция и тн. Отговора на прокуратурата е пример за прикриване на престъпления и чадъросване на „успелия“ бизнесмен.
Небезизвестната прокурор Бецова ни информира, че Пеевски е бил проверяван през 2014г. и Е ЧИСТ КАТО СЪЛЗА! И не само, майка му Ирена Кръстева СЪЩО Е ЧИСТА И НЕВИННА! За майка му не питаме, но прокуратурата държи да я изпере и нея за всеки случай, да се натегнат на господаря! И отказват да образува досъдебно производство. Интересно как при проверката от 2014г. са проверени фактите и обстоятелствата посочени от нас и случили се през 2015 и 2016г. ! С каква машина на времето разполага прокураурата?! И така, оказа се , че прокуратурата раздава индулгенции на своите господари – веднъж проверен – цял живот невинен! Дори и днес , ако Пеевски извърши някакво престъпление, то той , по логиката на Цацаров и Гешев, ще се окаже невинен, защото през 2014г. е бил проверен и не е установено нищо.


Днес ПЕЕВСКИ вече официално е мултимилионер, деклариран при това, но никой не разбра от къде са му парите, какъв е произхода на средствата му  и как е придобил всички тези активи. А тези, които знаят, са неговите съучастници. Заедно са крали и трупали милиардите и милионите. А Цацаров им пази гърба. След него и Гешев ще им пази гърба! Така се придобива държава. Два милиона работещи бедни и два милиона безумно бедни пенсионери от едната страна и мултимилионери депутати, прокурори, премиери и чиновници , от другата страна.
БОЕЦ водим своята битка срещу мафията и първите стъпки в тази битка са сваляне на мафиотското парвителство на Пеевски и Борисов и предотвратяване на избора на Гешев. 

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

На 24.10.2019г. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА – в 9.30ч. – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! 

#СТОПГЕШЕВ
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА