БОЕЦ заведе дело срещу МВР заради незаконните протести в подкрепа на Гешев!

БОЕЦ публикувахме документи получени по Закона за достъп до обществена информация, от които снава ясно, че протестите в подкрепа на Гешев са незаконни. От подаденото Уведомление разбрахме, че организартор на тези срамни събития е ПИК НЮЗ ЕООД.

ПИК е търговски дружество и според Закона (ЗСММ) няма право да инициира и организира протести и масови инициативи. Въпреки незаконният характер на тези действия, МВР и СО ги подкрепиха, като погазиха Конституцията и правата на хиляди граждани, които искаха да изразят своята позиция срещу позорният избор на Гешев пред ВСС на законният протест на БОЕЦ „СТОП ГЕШЕВ“. Именно тези незаконни действия ни принудиха да блокираме Орлов мост на 24.10.2019г, за да кажем достатъчно силно , че ГЕШЕВ Е ПОЗОР!

ПИК НЮЗ ЕООД са организаори на незаконните протести в подкрепа на Гешев

Организирани от ПИК  елементи подкрепят Гешев

Служители на МВР охраняват незаконният протест в подкрепа на Гешев.

Поискахме информация и от МВР и внесената  жалба до Административният съд е срещу отказа на СДВР да ни предоставят изисканите документи. Както вече обявихме, БОЕЦ ще заведем  дела срещу МВР и СО и заради погазването на Закона и потъпканите права на гражданите, както и за това, че попречиха да се проведе законно организираният  протест на БОЕЦ, което е и престъпление според Наказателният кодекс.Ще информираме за всяко свое действие и ще потърсим подкрепата и съдействието на гражданите в тази важна битка. Битката срещу избора на Гешев за главен прокурор мафията не е приключила.

Ще осъдим МВР, защото истината за тези събития е важна,  но по важното е да покажем и разобличим целият сценарий по избора на Гешев. За реализацията  на този сценарий по поръчка на Пеевски са включени всички институции и власти – МВР, Столична община, ВСС, жандармерия и тн. Категорично доказателство, че Борисов е предал и продал държавата и управлението на Пеевски! 

В допълнителен материал ще публикуваме всички документи и цялостен юридически анализ на незаконните действия на МВР, СО и ПИК, има още много „интересни“ детайли.
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА