Властта си пълни басейните с минерална вода, в Перник нямат и за пиене!

Александър Манолев, този помните ли го? Бивш зам. министър на икономиката от квотата на Пеевски. В началото на април 2019г. в разгара на АпартаментГейт, сайта Биволъ разкри, че Манолев си е построил частно имение за над 380 000 лева с пари от Програмата за развитие на селските райони. „Къщата за гости“ никога не е ползвана по предназначение, никога не е планувано да се ползва по предназначение, единствената идея е да се „усвоят“ милионите по ПРСР като управляващата ни мафия си построи супер луксозни имения с европейски пари.

Зам.-министър отмаря в имение за половин милион с европейски пари. Прокарал си и минерална вода за басейна

Разследваниятя на биволите в продължение на няколко години показаха, че това е масова практика и скандала стана известен като ‘КЪЩИ ЗА ТЪЩИ“ и стигна до Брюксел и Европейската комисия. След направените разкрития БОЕЦ внесохме сигнали срещу Манолев, който подаде оставка и прокуратурата му повдигна обвинения, но така също и срещу Карадайъ, Атидже Вели, бившият министър и шеф на ДФЗ Порожанов и тн., по които обаче сигнали до момента няма развитие! Всичко се покри, а срещу нас започнаха проверки, дела и ревизии!

Александър Манолев и Бойко Борисов Нищонезнаещий

 Конкретния случай е още по скандален, защото Биволъ доказаха, че огромният басейн в двора на имението построено с парите на европейските данъкоплатци се пълни  БЕЗПЛАТНО С МИНЕРАЛНА ВОДА от Сандански, за което са прекарани над 3 километра тръби! Всичко това става по времето, когато Манолев е зам. министър, първо на туризма, след това на икономиката. Разбира се, Борисов нищо не е знаел. Както и за източването на водата на Перник от язовир „Судена“ не е знаел. И за скапаният ремонт на пътя за Своге не е знаел.  Той никога нищо не знае, само дето ТОЙ назначава калинките и корумпетата, той раздава поръчките и на него се отчита след това „рестото“ от всеки „усвоен“ милион.  И ако някой се чуди с какво се занимават министрите, зам. министри и тн., та не са хванали кризата в Перник, това е отговора на въпроса – строят си частните имения с крадени пари и си пълнят басейните с минерална вода, докато Перник чакат на опашка пред водоноските! 

Свързано изображение

Имението на Манолев с огромният басейн пълен с минерална вода.

Ярък пример за интереса на управляващите. Как да си купят евтин апартамент в скъп квартал. Как да си построят палат с европейски пари. Как да си напълнят басейните безплатно с минерална вода. Как да си напълнят офшорките с милиони от частните ВЕЦ-ове. Как да си направят незаконно  барбекю на покрива на тризонета. Как да се обзаведат с половин декар тераси, или поне с пет тераси. Как да си сложат асансьор в хола. Суджука е отделна тема.  Усвояване, дране и лапане на корем. Проблемите на обществото се решават кризисно, когато гръмне някой скандал, или загинат хора. Така стана и след катастрофата край Своге, и след трагедията в Хитрино,  и след всяко наводнение, след водната криза в Перник и тн. Изведнъж разбираме, че никой нищо не е знаел и се явява ТОЙ (Бойко Борисов – Буда) и започва да дава и раздава, да съди и наказва и да обвинява, разбира се, че всичко се случва защото едни гадове искат да му вземат властта!

БОЕЦ  сме убедени, че докато тази мафиотска шайка паразитира на върха на държавата, никакви реформи, или промени не са възможни. Нужно е отстраняването на мафията от властта, а това може да стане само от гражданите на площадите. 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА