„Изгори, за да свети Вожда!“ – втора серия.

Днес ставаме свидетели на поредният епизод от сериала „Изгори, за да живее и свети  Вожда“.  В първата серия Борисов поиска оставката на  бившата вече областна управителка на Перник, Ирена Соколова и се закани, че „всички ще си го получат“. Класически опит да замаже положението, да хвърли една глава на вълците, да гръмне един бушон и да си измие ръцете спасявайки кожата. Ситуацията обаче ескалира, перничани почнаха да осъзнават, че е унизително да търпят безропотно, че с молебени и разходки няма да получат възмездие за причинената им трагедия и все по остро се чуват гласове за гражданско неподчинение, за оставка на ресорните министри и вече за оставка на правителството! От седмици БОЕЦ се опитваме да кажем точно това – никакви милиони и водоноски не са важни, ако отговорните за кризата не бъдат посочени и Истината за това, КОЙ е виновен не бъде извадена! Опита на Борисов да го играе „ни чул ни видял“ не мина. Колкото и да повтаря, че нищо не е знаел и че никой нищо не му е казал, няма кой да вярва вече. Все пак ГЕРБ от десет години управляват страната и през последните 5 години управляват Перник!

Резултат с изображение за ирена соколова и бойко борисов

Ирена Соколова и Бойко Борисов Нищонезнаещий

Случи се и още нещо. Тотална излагация на Борисов на откриването на „Турски поток“ с Путин, Ердоган и Вучич. Борисов очакваше, че като чуят, че са останали на „газовата карта на Европа“, българите ще плеснат с ръце и ще запеят оди за възхвала на Великият Газов Вожд. Българите обаче нещо не го разбраха и лавината от подигравки и псувни заплашва да разклати дори свещенната стабилност. Не го разбраха, защото на същата тази карта пише, че купуват със 70% по-скъп газ от германците например…  Дойде време за следващият епизод на сериала.

На сцената излиза скритият коз Гешев! Арестува вече подалата отдавна оставка областна управителка, привиква даже Нено Димов за разпит, задържа шефа на ВиК Перник! Държавата се тресе, по-точно – кочината се тресе, всички забравят позора на Буда в Турция, забравят да му искат оставката и три дни се лутат в мъглата на прокурорската димка! Все пак, като знаем с какви родилни мъки бе избран Гешев, трябва да си заслужи назначението и да почва да връща услуги на господарите.

Днешната прокурорска акция би била ок, ако се беше случила преди два месеца. И то, ако бе започнала с арестите на поне трима министри заради скандалите с водната криза в Перник и италианският боклук. Още тогава от журналистически разследвания имаше достатъчно информация за вината на правителството на Борисов и криминалните им действия и мафиотски схеми довели до избухването на поредните гейтове. Биволите показа още преди Нова година, че перничани пият вода от мъртвият обем на язовира. Прокуратурата обаче осигури няколко месеца на Борисов, Нено Димов и останалите мутрагени да заметат следите на Ковачки и останалите олигарси – водизточвачи и боклукогорячи. И сега ни хвърлят вече отрязаната глава на Ирена Соколова и кумеца и – шефа на местното ВиК, за да свалят растящото напрежение и да изместят фокуса от резила на Борисов и мафитоската банда около него. Разбира се, ако напрежението продължи да расте, Нено Димов може и да подаде оставка, важното е пак Буда да оцелее. После може да стане шеф в някоя банка, както Московски, с 12 000 лева заплата в черноморска банка! Проблема с оставката на министри, като Нено Димов е, че тях Пеевски ги е назначил и само Пееввски може да им иска оставката. Борисов няма думата. Помните ли Порожанов? БОЕЦ внесохме сигнала срещу него след разследването на биволите за скандалите с къщи за гости. Цялата държава се тресеше, но Порожанов не помръдваше, а Борисов мълчеше за оставката му, като герберист на разпит в ДАНС! И чак след като Пеевски даде знак, Порожанов подаде оставка. И какво от това, да сте чули да са му повдигнали обвинения?

СТИГА ГЛУПОСТИ! Истинското решение е едно – изриване и сваляне от власт на Борисов и мафиотското правителство на Пеевски и отстраняване на Гешев от прокуратурата! Първа и задължителна стъпка по пътя на преосноваване на българската държава и влизане в режим на нормалност, демокрация и справедливост. Първо отстраняваме мафията от властта, след това редим всичко останало. Всяка мафия може да бъде унищожена и разбита само по един начин, като се вкарат в затвора нейните босове. Това е начина. А за да бъдат вкарани в затворите първо трябва да бъдат свалени от власт. БОЕЦ водим тази битка!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА