БОЕЦ съди КПКОНПИ и Специализираната гешевтура! (документи)

КАКВО КРИЯТ КПКОНПИ и Специализираната прокуратура?

ОМЕРТАТА на мафията и как институциите погазват Закона за да я опазят! Мръсните тайни и лъжи на Цацаров и специализираните гешевтари!

На 13.01.2020г. БОЕЦ внесохме Заявления по ЗДОИ до двете институции! За да стане ясно какво крият, публикуваме зададените от нас въпроси и изисканата информация:

Цацаров – бивш главен прокурор и бъдещ бивш шеф на КПКОНПИ

Заявление с вх№ДОИ00001/13.01.2020г. до КПКОНПИ – Сотир Цацаров – Председател:

  1. Какъв е общият размер , като сума в лева на конфискуваните в полза на държавата активи с влезли в сила съдебни актове и постъпили в държавният бюджет за 2018г. и 2019г. по години?
  2. Какъв е броят на предадените на прокуратурата преписки и проверки за корупция за 2018г. и 2019г.?
  3. Какъв е общият размер на допълнително материално стимулиране и всички видове бонуси и финансови стимули извън основното трудово възнаграждение раздадени на служителите на КОМИСИЯТА ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО за 2018г. и 2019г.?
  4. Какъв е общият размер на допълнително материално стимулиране и всички видове бонуси и финансови стимули извън основното трудово възнаграждение получени от председателите на КОМИСИЯТА ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО за 2018г. и 2019г.?
  5. Какъв е общият размер на активите в лева с наложени от КОМИСИЯТА ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО запори за 2018г. и 2019г.?

Предвид високият и надделяващ обществен интерес, както и сцел да си изградим обективно мнение за дейността на институцията, БОЕЦ изискваме да ни бъдат предоставени изискваните от нас документи, както да ни бъде предоставена цялостна и изчерпателна информация по зададените от нас въпроси, представляващи обществена информация по смисъла на закона.

Дата 13.01.2020г.       Георги Георгиев – Председател на ГД БОЕЦ

Резултат с изображение за „прокурор франтишек“

Прокурор Франтишек – шеф на Специализираната гешефтура, известен с насилието си над деца.

Заявление по ЗДОИ с вх.адм№41/13.01.2020г. до Специализираната прокуратура:

  1. Какъв е общият размер на допълнителното материално стимулиране и всички видове бонуси и финансови стимули извън основното трудово възнаграждение за 2019г. раздаден на служителите на СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА за 2018г. и 2019г. по години?
  2. Какъв е общият брой на внесените в съда обвинителни актове за корупция от СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА през 2018г. и 2019г. по години?
  3. Какъв е общият брой на осъдените за корупция след внесени от СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА обвинителни актове за 2018г. и 2019г. по години?
  4. Какъв е общият размер на трудовите възнаграждения получени от  служителите в СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА за 2018г. и 2019г. по години?
  5. Какъв е общият брой на внесените в съда споразумения с обвиняеми лица от прокурори от СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА за 2018г и 2019г. по години?

Предвид високият и надделяващ обществен интерес, както и сцел да си изградим обективно мнение за дейността на институцията, БОЕЦ изискваме да ни бъдат предоставени изискваните от нас документи, както да ни бъде предоставена цялостна и изчерпателна информация по зададените от нас въпроси, представляващи обществена информация по смисъла на закона.

Дата 13.01.2020г.       Георги Георгиев – Председател на ГД БОЕЦ

И ДВЕТЕ ИНСТИТУЦИИ   грубо потъпквайки Закона за достъп до обществена информция ОТКАЗВАТ мълчаливо да предоставят исканата от БОЕЦ информация. От нея биха лъснали огромните лъжи на Борисов, Гешев, Цацаров и Пламен Георгиев за МИЛИАРДИТЕ конфискувани от КПКОНПИ в полза на държавата! Милиардите са само в техните офшорки, а в бюджета на държавата от тези институции постъпват само сметки за плащане! Ще стане ясно и че СП освен поръчковото дело срещу Десислава Иванчева и Биляна Петрова, нямат НИТО ЕДНО повдигнато обвинение и внесен обвинителен акт за корупция срещу висши политици или магистрати, за осъдени да не говорим. Ще стане ясна и безмерната им наглост с която са си раздали милиони бонуси за „постигнати резултати“! 

БОЕЦ завежда дела срещу КПКОНПИ и СП и ще ги осъдим! Гражданите имаме право да знаем тази информация и ще я получим. Вече многократно осъдихме НАП, а преди месец осъдихме и прокуратурата за отказа им да ни предоставят информация за дейността на Гешев! След съдебното решение СГП бяха принудени от съда и БОЕЦ вече публикувахме предоставената ни информация, според която за 7 години работа в Градска прокуратура, Гешев има само 20 внесени в съда „прокурорски акта“, като всички те се оказа, че са споразумения с обвиняеми лица и престъпници и НИТО ЕДИН обвинителен акт! БОЕЦ извадихме и изпълнителен лист от съда срещу СГП и вече си получихме и парите – присъдените ни разноски по делото!

Сега предстои да закачим поредните два свински скалпа на колана на БОЕЦ , тези на КПКОНПИ и СП! Винаги водим битките си до край и никога не се отказваме! Разобличаване на лъжите и мафиотската същност на управляващата ни мафия и бой по всички фронтове срещу престъпната банда превзела държавата ни.  До дни ще обявим и следващите си акции и действия и ще уведомим за развитието по тези дела.

И се стягайте да изриваме кочината. Тази битка ще се води от гражданите на площадите!
#БОЕЦ

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

 

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки