Борисов и държавата Му – основен дилър на Черепа и билетчетата „на късмета“!

Най големите мрежи за разпространение и дистрибуция на билетите от „Националната лотария“ на Васил Божков са две – „Лафка“ на Пеевски и „Български пощи“ – търговско дружество, държавна собственост под контрола на правителството на Борисов! 

За „Лафка“ е ясно, БОЕЦ вече внесохме сихнал в прокуратурата за ОПГ между Божков (производител на менте билетчетата), Домусчиев ( рекламиращ през своята телевизия същите билетчета) и Пеевски – продаващ и разпространаващ тези билетчета.

Резултат с изображение за „васил божков и бойко борисов“

Най-голям „принос“ в разпространение на билетите „на късмета“ от „Националната лотария“ и зарибяване на българските граждани с хазартните игри на Черепа има държавата в лицето на нейната фирма „Български пощи“ ЕАД. Принципал е Министерството на транспорта, а още от времето на Московски то е от пряко подчинените на Пеевски министерства, заедно с това на финансите, икономиката, екологията и тн.  Почти 3000 пощенски станции в цялата страна, като във ВСИЧКИ са се продавали билетчета, като основна търговска дейност. Изложени на видно място на всяко гише и всяка витрина в пощите! Същите гишета и витрини, на които пощенските служители изплащат пенсиите на хората, обезщетенията за безработица и социалните помощи. Тази дейност достига до над 6% от общият търговски оборот на Пощите, става ясно от финасовите отчетите за последните години! Продажби за стотици милиони. Тези милиони са прибрани от джобовете на българските пенсионери и бедни граждани получаващи своите пенсии и социални помощи от пощенските станции из цялата страна изкушени от възможността за бърза печалба. Самият факт, че държавна институция, като „Български пощи“ продава тези билети ги легитимира и кредитира доверие в игрите на късмета на Божков. Един вид, държавата гарантира за него и бизнеса му. И хората се доверяват и купуват. С вътрешни заповеди на ръковдството е наредено на всеки служител на гише да рекламира и предлага активно тези билетчета на всеки клиент. Вместо ресто се предлагат билетчета, вместо левчета, за закръгляване на пенсиите се предлагат билетчета и тн. 

И изведнъж същата тази държава, която до вчера продаваше лотарийните билети на Божков наливайки стотици  милиони в джобовете му ни казва, че той бил мошеник, а игрите на късмета били измама! Прокуратурата ни казва, че така наречените „печеливши милионери“ били менте, а Божков бил укрил данъци за стотици милиони!

КАК ТАКА? 

Как така държавата продава билетите на Божков в продължение на години одирайки милиони от гърба на българските пенсионери и безработни и пълнейки джобовете му и изведнъж разбира, че той не си бил плащал данъците? Значи до вчера държавата бе съучастник в този грабеж, а днес изведнъж Божков е крадец, а Борисов и Гешев били борци срещу измамите? Нали същият Борисов управлява от десет години същата държава, която продава, рекламира и дистрибутира билетчетата на Божков? Колкото е виновен единия, толкова е виновен и другият! До вчера Борисов държеше чадъра над Божков, а днес изведнъж разбрал, че той е мошеник! ДА СТЕ ЧУЛИ БОРИСОВ ДА СЕ СКАРА НА ШЕФА НА ПОЩИТЕ, ЧЕ ПРОДАВА БИЛЕТЧЕТАТА НА ЧЕРЕПА, КАКТО СЕ СКАРА НА ШЕФА НА АПИ, НАПРИМЕР?

Разбирате ли за какъв пошъл цирк и лицемерие става дума?

Наблюдаваме процес на самоизяждане в мафията. Нещо, като КТБ 2. Борисов и Пеевски имат нужда от огромни ресурси, за да крепят прогнилата си власт. Източниците и еврофондовете намаляват, кражбите от бюджета и обществените поръчки не са достатъчни и тогава мафията посяга на „своите“ с цел да оцелеят най-дебелите. Черепа има милиарди, но Пеевски и Буда си имат Гешев. Това е и знак към всички „олигарси“ и бизнесмени какво ги чака, ако не слугуват на властта. От друга страна изграждат образ на споразумителя и слуга на мафията Гешев на борец срещу олигарсите. Божков е на свобода, разбира се, ще си поживее няколко години в Дубай, или на друго слънчево място, едни милиарди ще се преразпределят, а за народа нищо добро няма да се случи. Същата мафия ще продължи да прави същото – да ограбва народ и държава. 

Решението е само едно – гражданите на площадите и отстраняване на мафията от властта! БОЕЦ водим тази битка!

#БОЕЦ

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА