Барселонската фирма Ema Bgs SL – цялата фирмена история и документи – 1 750 000 лв. внесени от бащата на Борислава Йовчева!

Публикуваме цялата фирмена история на регистрираната в Барселона фирма Ema Bgs SL, в която през 2015г. при двукратно вдигане на капитала бащата на бившата манекенка Борислава Йовчева, свързана с Бойко Борисов внася, като физическо лице 1 750 000 лв.

Резултат с изображение за „борисов и борислава“

  Незнайно защо българските служби, които БОЕЦ сме сезирали още през ноември 2018г. не проверяват тези  факти. Всъщност знаем, по същата причина по която и Каскет Гешев отказа да се сезира от сигнала на БОЕЦ внесен на 21.02.2020г., а 4 дни по-късно се самосезира! Защото, ако разследват документите и връзките, които се съдържат в сигналите ни то сянката на Борисов ще излезе, като дух от бутилка, а господаря не иска това. 

С всички документи може да се запознаете в този файл:

Ema Bgs SL

Както вече съобщихме, Георги Станков Йовчев е бивш водопроводчик  от Сандански и от публичните регистри и данни става ясно, че няма бизнес, или продажба на имоти, или други официални доходи, с които може да оправдае и обясни произхода на  внесените от него 1 750 000 лева в брой. Още толкова са внесени от кипърската офшорка Palms Enterprises, чийто пълномощник е близкият до управляващата в България партия ГЕРБ бизнесмен Йордан Христов, който е в общи дружества със Силвия Николова. Palms Enterprises e съсобственик с община Приморско в дружеството „Спортни имоти Приморско“ АД. В управлението на същото дружество от 2008 до 2011 г. е влизал близкият до Бойко Борисов (премиер на България) бизнесмен Иван Саздов. Георги Йовчев към 2015г.  е и управител на Ema Bgs SL, а фирмата е собственик на луксозният бутик на марката Ermano Scervino в Барселона Той е част от активи за 5 милиона евро, за които испаснката прокуратура и каталунската антикорупционна полиция  водят разследване за пране на  пари свързано с премиера Бойко Борисов.

Остават без отговори няколко въпроса, ето част от тях:

1. Има ли Борисов връзка с Борислава Йовчева?
2. Той ли е баща на детето на Йовчева?
3. Как бащата на Йовчева, водопроводчик от Сандански се е сдобил с 1 750 000 лева за съучастие в капитала на EMA BGS ?
4. Какъв е произхода на средствата, с които Борислава Йовчева демонстрира луксозен стандарт на живот в каталунската столица (както е видно от документа, фирмата ѝ няма дейност)?

6. Защо дружеството Palms Enterprises, съсобственик с община Приморско в „Спортни имоти Приморско“ АД, в чието ръководство са Иван Саздов и Йордан Христов, от най-близкото обкръжение на Бойко Борисов е апортирало още 1 750 000 във фирмата ан Борислава Йовчева?
5. Какви са руските връзки на Борисов с Лукойл, Златев, Чаушев, Саздов, Христов и „Къщата в Барселона“?


Всъщност, на последния въпрос отговорът е ясен дори и за испанската прокуратура.
От над десет години, откакто Борисов управлява, Лукойл не са платили НИТО ЛЕВ данък печалба в България при обороти за милиарди всяка година. Най-нисък акциз и висока цена на горивата. Разликата, от порядъка на милиард на година, потъва в офшорките на московското джудже.
Путин доволно потрива ръце, потупва бащински Ел Батман де ла Банкя по главицата и турски поток тече стремително на запад. Буда получава къщичка за любовницата си в Барселона, а българите плащат цената за руско-ченгеджийско-креватните истории на управляващата ни мафия.
Четете и пазете Фалкона, да не избяга Ел Лидеро, че в Дубай стана пренаселено с български мутрагени…
Битката продължава!

Очаквайте следващите действия на БОЕЦ.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки