Георги Георгиев от БОЕЦ – „Заплашват съпругата ми и мен, но не могат да ни спрат, сега мафията се страхува от истината и гражданите!“

БЕЗ СТРАХ!
Това е единственият начин да живееш в истинска свобода. В понеделник, 24.02. внесох сигнал във френската полиция за заплахи към мен и съпругата ми. В сряда в предаването на Люба Кулезич съобщих за това. Зaплахите и ударите към нас и БОЕЦ не са спирали, но след публикациите в испанският вестник El Periodico за разследването на испанската прокуратура срещу Борисов за пране на пари и „Къщата в Барселона” последва буквално канонада! Част от заплахите са писмени и в тях се казва, че знаят къде се лекува съпругата ми във Франция, че е „лесна плячка”, че ще я „вземат” и тн. Жалки и нещастни изроди. По телефона ми отправят заплахи за живота ми и основното искане е да прекратим дейността на БОЕЦ. Всичко това е най-силното доказателство, че удара е в десетката. Че данните и разследването са истина и представляват изключителна заплаха за управляващата ни мафия и лично за Буда.
СЕГА ТЯХ ГИ Е СТРАХ ОТ НАС!
Знам, че са способни на всичко. Три пъти се опитаха да убият жена ми лишавайки я от лечение, посегнаха на децата ни, на бизнеса, на домът ни, на мен. Стотици призовки, дела, проверки, разпити, ревизии и репресии през годините. И всеки удар само ни амбицира още повече. Живи сме и продължаваме битката.
Френската полиция се отнесе изключително сериозно към сигнала и данните, които им предоставих, по тяхно указание ще внеса и сигнал до българските власти. Нищо не очаквам от подчинените на мафията институции в България, но поне да е документирано. Част от заплахите идват от лице, което се представя за близък до един от мафиотските босове от групировката СИК, част от която е и Буда. Що за изрод трябва да си и колко трябва да си уплашен, за да заплашваш жена в болница?


Не могат да ни спрат. Наши съратници от БОЕЦ се грижат и пазят децата ни, ние се възстановяваме и нямам търпение да се прибирам и да изриваме кочината. Благодаря на всички бойци, приятели и биволи за всичко!
Искам да кажа само още няколко думи. Борисов е пътник и БОЕЦ никога не се отказваме. Краят на властта на мафията е близо, няма какво да ни спре. ТЕ имат милиарди, институции бухалки, медии-гнусомети и Каскет, а ние имаме чиста кауза и в това е силата ни. ТЕ се борят за престъпната си власт и да продължат грабежа, ние се борим за свобода, справедливост и нормален живот.
Гражданите сме по-силни от мафията, а истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силните ни оръжия.

Имайте вяра!Продължаваме!

28.02.2020г.           Георги Георгиев – БОЕЦ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Очаквайте следващите действия на БОЕЦ. 

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА