Бедни сме не защото сме некадърни, а защото ни крадат и ограбват!

Мутренско-герберска демография!
За последните десет години милионерите в България са се увеличили от 3300 души през 2007г. до 4800 през 2017г., или с хиляда и петстотин човека. За същият период българите живеещи в България са намалели с един милион и половина. Сметките показват, че всеки един милионер „изяжда“ по хиляда българи. И докато българите стават все по-малко и по бедни, милионерите стават все повече и по богати. Това е резултата от престъпното забогатяване на мафиотите превзели държавата ни през изминалите години. Защото тяхното богатство е спечелено не с честен труд, а е одрано от гърба на българите! Корупция, рекет и грабеж на бюджет и общини през корупционни схеми, обществени поръчки и ДДС далавери!
Разкритията на БОЕЦ за милиардите откраднати от ДДС, а това са пари платени от всеки българин, ракриват мащаба на ограбването на страната – 16.2 МИЛИАРДА лева! И това само от ДДС. А от обществените поръчко, колко? А от еврофондовете, колко? А от акцизи, колко? А от общините, колко?
ТОВА Е ПРИЧИНАТА за обедняването и обезлюдяването на България. Бедни сме не защото сме некадърни и мързеливи, бедни сме защото търпим една банда самозабравили се престъпници да ни крадат безнаказано. В резултат милиони българи бяха прокудени от зверската корупция, а останалите тук издържат паразитите-управници и дълбаят дъното! Защото свинете засищане нямат! 


Последният пример – депутата от ГЕРБ – Гамишев, източил 200 000 лева ДДС и прехвърлил фирмата си на малоимотен бушон е олицетворение на управляващата ни мафия! После излезе и още един… Помним и шесте апартамента на Цветанов и огромните му хонорари, като „екперт“, помним и дворците на кметове, министри и депутати. Помним и как пари за лекарства в тази държава все няма, пари за майките на деца с увреждания няма, пари за лечение на деца в чужбина няма,пари за достойно увеличение на пенсиите няма. Но пари за нови луксозни джипки и лимузини за Буда има. И пари за крадене винаги има!
Та, запомнете! Докато ни управляват мутри, ченгета, мафиоти и комуняги, ще ставаме все по бедни, болни и нещастни! Докато начело на държавата са Буда, Пеевски и Цацаров, ще броим заминаващите и умрелите и ще закриваме болници и родилни отделения! Това е злото, което ни съсипва! Тумора, който ни убива. И от това зло отърването е само едно – на площадите! Това ще е битка за свободата ни, за живота ни, за държавата ни. Първо отстраняваме мафията от властта, после си редим държавата!
БОЕЦ водим тази битка. Свържете се с нас.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА