Как Гешев си плати за оневиняването по „Недосегаемите“! (документи)

Българското общество беше „взривено“ от поредното разкритие на БОЕЦ за оневиняването на Цветан Цветанов по аферата #АпартаменГейт, след публикуваното от нас постановление на  прокурор Маджарова от СП, за отказ да образува досъдебно производство срещу него. Същата прокурор Маджарова обаче не е случайна, тя е главно действащо лице и в оневиняването и изпирането на лицето Иван Стоименов Гешев по сигнала на БОЕЦ за записите от пазарлъците и гешефтите му по делото „Недосегаемите“!

Хронология, документи и факти.

На 22.10.2019г. сайта Биволъ публикува материал съдържащ аудиозаписи от разпити на обвиняеми лица, по време на които Гешев се догаваря с тях предлагайки им срамни споразумения в резултат на които стотици милиони потъват в джобовете на ДДСарската мафията, а обвиняемите остават безнаказани. Затова и мафията си назначи Гешев за главен прокурор! Тук може да изслушате записите  от пазарлъците на Гешев:

Записи: Колаборирал ли е Иван Гешев с ОПГ по “Недосегаемите”?

Веднага след това БОЕЦ внесохме сигнали до ВКП, ВСС и ИВСС срещу Гешев за Престъпления срещу правосъдието и злоупотреба с власт прилагайки материалите на Биволъ. Точно в деня на неговият първи избор! ВСС и ИВСС изпраха светкавично марионетктата на Пеевски, но важното е какво направи прокуратурата! Незабавно, още същият ден – 24.10.2019г. ВКП излезе с прессъобщение по повод сигнала на БОЕЦ, че „Публикуваните  от сайта Биволъ записи не отговарят на истината“! Без проверка, без разследване, без никакви факти и доказателства в подкрепа на това твърдение, просто  Гешев е невинен защото така е наредил Цацаров и защото Пеевски иска той  да бъде избран за главен прокурор. След оказаният от БОЕЦ, гражданите и медиите натиск все пак прокуратурата образува проверка, която бе разпределена на СП и познайте на кого – прокурор Маджарова, която вече направихме известна покрай индулгенцията на Цветанов.

Какво се случи след това?

Точно преди вторият избор на Гешев, на 14.11.2019г. прокурор Маджарова издава постанпвление за ОТКАЗ да образува досъдебно производство срещу Гешев поради липса на доказателства за извършени престъпления и прави неговият избор възможен! Ако беше спазен Закона и срещу него бе образувано досъдебно производство, то той би бил негоден, като кандидат за главен прокурор и би трябвало процедурата по неговият избор да бъде прекратена. Маджарова обаче оневини своят началник, за което след това той и се отплаща! Но, да видим как точно Маджарова е изпра Гешев.

БОЕЦ публиквуаме нейното постановление за отказ по казуса „Гешев – Недосегаемите„:

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!

Маджарова се позовава на чл. 208 и 209 от НПК, като признава сигнала на БОЕЦ за „законен повод“  за образуване на „проверка“! Чл. 208 от НПК гласи:

Чл. 208. Законни поводи за започване на разследване са:
1. съобщение до органите на досъдебното производство за извършено престъпление;
А чл. 209 регламентира на какви изисквания трябва да отговаря това съобщение до органите:
Чл. 209. (1) Съобщението за извършено престъпление трябва да съдържа данни за лицето, от което изхожда. Анонимните съобщения не са законен повод за започване на разследване.
Ясно е, че сигнала на БОЕЦ не е анонимен и съдържа достатъчно данни за извършение престъпления, което твърдение от наша страна се кредитира и от самата прокурор Маджарова.
КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ТОГАВА?
Проблема е , че в същият НПК чл. 207 гласи:
Чл. 207. (1) Досъдебно производство се образува, когато са налице законен повод и достатъчно данни за извършено престъпление.
Какво се оказва, прокурор Маджарова, признава сигнала на БОЕЦ за „законен повод“ и съдържащ достатъчно данни за извършени престъпления, но НЕ спазва законе и НЕ образува досъдебно производство срещу Гешев, а само някаква нищо не означаваща и нямаща правна стойност „проверка“! Закона е категоричен, след като има законен повод – неанонимен сигнал и достатъчно данни за извършени престъпления, то тогава прокуратурата следва  задължително да образува досъдебно производство в хода на което да се извърши разледване по същество на всички представени в сигнала данни и обстоятелства! Да, ама не! Срещу Гешев закона е безсилен. Маджарова погазва закона и стига още по далеч. Тя основава своите действия на чл. 145.1л. 1 т. 2 от ЗСВ, който гласи, че прокурор „лично ще извърши проверката“! Така Маджарова отстранява всички останали и осуетява  възможността някой друг от разследващите органи да извърши каквито и да е действия, а еднолично приема спусната и поръчка за изпирането на Иван Гешев!
Коя е прокурор Маджарова?

Прокурор Валентина Маджарова – оневинила и изпрала Гешев и Цветанов и наградена от мафията за своите заслуги.

Маджарова е бивш paйoнeн пpoĸypop нa Cpeдeц. Тя стана известна през 2016 г., когато беше избрана за пpoĸypop нa гoдинaтa в ĸлacaциятa нa Acoциaциятa нa пpoĸypopитe. Пpeз 2018 г. е пoвишeнa в Oкръжната прокуратура в Шyмeн, a пocлe е пpeмecтeнa в cпeцпpoĸypaтypaтa пpeз юни 2019 г. Половин година по-късно беше избрана за неин зам.-шеф. „Славата“ и нараства след осуетените от нея проверки срещу Гешев и Цветанов 

Как  Гешев плати на прокурор Маджарова за своето оневиняване и изпирането на Цветанов?
Видно от постанвлението на Маджарова за отказ да образува досъдебно производство срещу Цветан Цветанов, то е издадено още на 17.02.2020г., но е изпратено на БОЕЦ чак на 18.05.2020г.!
Постановлението на Маджарова за Цветанов.
Защо прокуратурата крие три месеца това постановление? За да бъде скрита цената, която е платена за изпирането на Цветанов! Веднага, след като прокурор Маджарова разписва постановлението за отказ да бъде разследван Цветанов на 17.02.2020г., Иван Гешев внася предложение до ВСС тя да бъде повишена в зам. шеф на Специализираната прокуратура и още на следващият ден – 19.02.2020г. прокурорската колегия на ВСС одобравя и гласува назначението на Маджарова, което може да видите тук:
А така Гешев плаща на Маджарова за собственото си оневиняване. 
На 29.05.2020г. на специална церемония главнит прокурор Иван Гешев връчи награда на прокурор Валентина Маджарова „за показан висок професионализъм и отлично взаимодействие по разкриване и разследване на дела с висок обществен интерес и значимост.“ 
Това е невероятен цинизъм! Гешев награждава тази, която е спряла и осуетила досъдебното производство срещу него за разкриване и разследване на дела с висок обществен интерес! Тя не ги разкрива, тя ги прикрива и прекратява! И всъщност точно за това е наградена. А че взаимодействие има е извън всякакво съмнение! Взаимодействие между мафията и прокуратурата!  Схемата е ясно – „Ти ще спреш досъдебното и разследването срещу мен, а аз ще те наградя и ще те направя зам. шеф на Специализираната прокуратура!“
Този, който пази мафията и нейните марионетки бива награждаван, а този, който разкрива далаверите на мафията бива наказван! Точно по този закон на мафията срещу следовател Бойко Атанасов, разкрил шпицкомандите на Цацаров в прокуратуратата бяха повдигнати множество дисциплинарни проверки по доноси на Гешев, а Маджарова, която изпра Цветанов по АпартаментГейт, същият Гешев повиши, а за своето оневиняване и даде награда!

Един от доносите писани от Гешев срещу следовател Бойко Атанасов!

БОЕЦ вярваме, че вече и за слепите и глухите е ясно, че Гешев е не просто позор за съдебната система, а самият той трябва да е клиент на съдебната система, разслдван, съден и осъден за извършените престъпления. 

Битката продължава! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ!

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и ан компрометирани типове алчни за влат.  Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно!

НА 02.09.2020г. – ВСИЧКИ В СОФИЯ! ОСТАВКА И ИЗРИВАНЕ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА