ОСТАВКА на Борисов, Гешев и Кошлуков!

БОЕЦ изпрати официално писмо до БНТ и СЕМ с искане за свободен обществен ефир и оставки на Кошлуков и целият Управителен съвет на Националната телевизия. Свободата на словото е неразделна част от битката на българските граждани за свобода и справедливост и срещу мафията и корупцията превзели държавата ни. Към задължителните оставки на Борисов и Гешев добавяме и оставката на Кошлуков, като част от първата стъпка в борбата за отстраняване на мафията от властта.

Публикуваме пълният текст на писмото:

ДО

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ

СЪВЕТ ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ

И С К А Н Е

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ, ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

      Сдружение „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ, ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ” подкрепяме  гражданските протести пред сградата на БНТ с искане за оставката на Генералния директор и председател на УС на Българската национална телевизия Емил Кошлуков.

Под ръководството на г-н Кошлуков, назначен от Делян Пеевски за ръководител на най-голямата обществена медия, Българската национална телевизия се превърна в политически инструмент на управляващите за манипулиране на общественото мнение и трибуна за възхвала на властимащите, като основните функции на медията бяха забравени. Репресии, уволнения  и натиск върху журналистите и работещите в Националната телевизия са стил на управление, който няма нищо общо с демокрацията и свободата на словото.

Манипулативното отразяване и наложеното медийно затъмнение над справедливите граждански протести с искания за оставките на премиера Борисов и главния прокурор Иван Гешев са доказателство за цензура и зависимости.

Поради тези причини, сдружение БОЕЦ отправяме искане до БНТ да осигури свободен обществен ефир, като в понеделник, 20.07.2020г. от 19.00ч. до 20.00ч. да бъдат поставени камера и микрофон, излъчващи в реално време пред централния вход на улица „Сан Стефано“ № 29, а гражданите да получат възможност да изразят своята позиция по актуалните събития и теми.

    Отправяме и искане за незабавна оставка на Емил Кошлуков и целия Управителен съвет на Българската национална телевизия.

   Демокрацията има нужда от чиста медийна среда, свободни и независими обществени медии и силно гражданско общество.

На 20.07.2020г., в 19.00ч. БОЕЦ ще бъдем пред БНТ и ще призовем гражданите да дойдат, за да се включат в обществения ефир и да отправим заедно своето искане за оставка на ръководството на телевизията.

   Обществото ще си върне обществената медия!

18.07.2019г.                    Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата тройна цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев и Кошлуков. И продължаваме! 

БОЕЦ пред Догансарай, като част от изключитело важната победа на гражданите, които стъпиха на плажа край Росенец вклювайки се в акцията инициирана от Иво Мирчев.

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки