Пълен списък на депутатите и километрите изминати със служебни коли на Парламента! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Наглост и самозабравяне! В държавата на мафията за медицински хеликоптер пари няма, но за „награди и бонуси“ на послушните чиновници крепящи властта на мафията винаги пари има без значение дали е криза, или не! В условиятя на коронакризата хиляди българи загубиха работата си, хиляди бизнеси изнемогват и загиват, стотици хиляди се чудят как да оцелеят финансово, но  за разни „членове’ на различни комисии, администрация и държавни хранилки бонуси и „мазнинка“ има, както се изразява Вожда с Джипа. Той пълни чекмеджетата, те пълнят джобчетата, а българите вече повече от десет години са най-бедната, болна и изчезваща нация в Европа. И най-корумпираната държава в Европа. 

Традиционно вече в началото на всяка година БОЕЦ заявява и изисква  от редица държавни институции, комисии и служби информация за получените бонуси за предходната годна. Така наречените ДМС – „допълнително материално стимулиране“, награди, премии и тн. Питахме и Парламента за това, колко дни са ходили на работа депутатиете, колко километра са използвали служебни коли и др. 

В аванс  ви представихме „шампиона“ по пробег със служебна кола на Парламента – Мария Щерева Белова, депутат от ГЕРБ изминала само за 2020г.  – 58 861 км., което е 1.5 пъти обиколката на земята по екватора! Подобни анонимници са огромна част от депутатите ни. Послушни изпълнители на волята на господарите. За „меките столчета“, депутатските кюфтета, служебни коли и трохите от лапането на господарите са способни на всичко. В челаната десетка са имена, като Ася Пеева, Галя Захариева, Георги Гьоков, Даниела Дритков-Проданова, Димитър Петров, Искрен Веселинов, Пламен Нунев и тн. паразити изминали десетки хиляди километра със служебни коли на Парламента в условията на здравна, икономическа и социална криза породена от ковидепидемията. Стотици хиляди българи българи загубиха работата си, хиляди бизнеси фалираха, други стотици хиляди се чудят как да запазят работните си места, а депутатите, които редовно получаваха заплатите си се возят в служебни коли за сметка на народа.

Прилагаме пълен списък получен по ЗДОИ на депутатите използвали сл. автомобили на Парламента и изминатите от тях километри:

Стискат властта  всички – БСП, ДПС, ГЕРБ, ОП , АТАКА и тн. и заедно пазят статуквото и  игратя театъра на „управляващи и опозиция“ А те са си едно. Захапали „кокала“ на властта паразити, които смучат и източват всичко,  до което могат да се докоснат на гърба на най-бедният народ в Европа. Да изминеш 60 000 км. със служебен автомобил е поредният „подвиг“ на наглите. Да обиколиш един път и половина земеното кълбо по екватора, като народа ти плаща масрафа е чиста форма на наглост. Народа ти плаща и заплата около 6000 лева, срещу която заплата дори не ти знае името. Можеш поне да си платиш бензина.  В челната десетка влизат преобладаващо неизвестни анонимници, за които никой не е чул, но разбираме за техният афинитет към служебни коли и безплатно возене за сметка на народа. Не сме чули да са внасяли някаки законопроекти, или да са задавали някакви въпроси, като депутати. Нямат време от возене сигувно. Слушкат, мишкуват и паразитират. Това са качествата на българските депутати!

В следващите дни ще публикуваме и списъка на отсътвията и присъствените дни на депутатите в пленарни заседания на Парламента. Пеевски води класацията… Не можете да си представите за каква наглост става дума. 

БОЕЦ сме категорични, че това правителство трябва незабавно да бъде свалено от власт и ще продължим с действията си тази посока! Доказано докато мафията е на власт всеки опит за реформи, за промяна към добро, или са някаква нормалност са обречени! Битката срещу това зло ще се води от гражданите на площадите.

Изриване е нужно, изриване!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА