Над 30 милиона лева бонуси в НАП за 2020г. на фона на хиляди загиващи и фалиращи бизнеси! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Наглост и самозабравяне! В държавата на мафията за медицински хеликоптер пари няма, но за „награди и бонуси“ на послушните чиновници крепящи властта на мафията винаги пари има без значение дали е криза, или не! В условиятя на коронакризата хиляди българи загубиха работата си, хиляди бизнеси изнемогват и загиват, стотици хиляди се чудят как да оцелеят финансово, но  за разни „членове’ на различни комисии, администрация и държавни хранилки бонуси и „мазнинка“ има, както се изразява Вожда с Джипа. Той пълни чекмеджетата, те пълнят джобчетата, а българите вече повече от десет години са най-бедната, болна и изчезваща нация в Европа. И най-корумпираната държава в Европа

БОЕЦ получихме документи, че само за 2020г. НАП са си раздали бонуси, или както те са го фомулирали „допълнителни възнаграждения за постигнати резултати“ в размер на над 30 МИЛИОНА ЛЕВА! Документите са подписани от шефката на НАП, Галя Димитрова и са получени по Закона за достъп до обществена информация. След като БОЕЦ осъдихме няколко пъти приходната агенция, вече не смеят да ни отказват достъп! 

Резултат с изображение за галя димитрова и бойко борисов

Галя Димитрова – НАП и Бойко Борисов – Буда

Сумата е огромна и на фона на най-тежката криза за гражданите и бизнеса от десетилетие свързана с епидемията от коронавирус, е меко казано скандална! Това е невъобразима наглост.  Само в централното управление на НАП раздадените бонуси са за над ДЕСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА!  НАП са се самонаградили с десетки милиони за „постигнати резултати”! Абсолютна гавра с българските граждани! Една година Галя Димитрова и НАП „проверяват“ сигнала на БОЕЦ за Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов и пазят омертата на мафията за това престъпление и затова им плащаме и БОНУСИ – НАГРАДА за цялата тази свинщина! Няма такива наглеци! В същото време НАП отказват да ни отговорят в какъв размер са получените бонуси от изпълнителният директо -Галя Димитрова! Голяма тайна е явно. 

Тази информация става публична и на фона на протестите на бизнеса – ресторантьори, бармани и тн. затворени без реална подкрепа и защита в кризата!

24 лева на ден за работещите загубили работата си, които дори не си получават обезщетенията и 25 лева на ден  само за бонуси за служителите на ЦУ на НАП, отделно си получават редовно и заплатите, които са доста над средната за страната!  Това е отношението на управляващата ни мафия – „мазнинка“ за слугите им и подигравка за тези, клоито работят и им плащат заплатите – „те не са приоритет“! 

РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ВИ КАЗВАМЕ, само наградите, които са си раздали в НАП за всеки ден от 2020г. са повече от обезщетенията за работещите хора останали без работа заради кризата – 6100 лв. на човек бонуси в ЦУ на НАП! Познавате ли някой бачкатор, или работещ човек загубил работата си заради кризата и малоумието на управляващите, който е получил такова обещететние? И това са им само бонусите, плюс заплатите, които са средно около 30 000 лв годишно.

Прилагаме отговора на Галя Димитрова – изпълнителен директор на НАП:

На тази поредна наглост може да се отговори само по един начин – НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МАФИЯТА И НАГЛИТЕ!

БОЕЦ сме категорични, че това правителство трябва незабавно да бъде свалено от власт и ще продължим с действията си в тази посока! Доказано докато мафията е на власт всеки опит за реформи, за промяна към добро, или за някаква нормалност са обречени! Битката срещу това зло ще се води от гражданите на площадите.

Изриване е нужно, изриване!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки