Пеевски и Георги Марков от ГЕРБ са шампиони по отсъствия от работа в Парламента. Списък на всички депутати. (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Наглост и самозабравяне! В държавата на мафията за медицински хеликоптер пари няма, но за „награди и бонуси“ на послушните чиновници крепящи властта на мафията винаги пари има без значение дали е криза, или не! В условиятя на коронакризата хиляди българи загубиха работата си, хиляди бизнеси изнемогват и загиват, стотици хиляди се чудят как да оцелеят финансово, но  за разни „членове’ на различни комисии, администрация и държавни хранилки бонуси и „мазнинка“ има, както се изразява Вожда с Джипа. Той пълни чекмеджетата, те пълнят джобчетата, а българите вече повече от десет години са най-бедната, болна и изчезваща нация в Европа. И най-корумпираната държава в Европа. 

Традиционно вече в началото на всяка година БОЕЦ заявява и изисква  от редица държавни институции, комисии и служби информация за получените бонуси за предходната годна. Така наречените ДМС – „допълнително материално стимулиране“, награди, премии и тн. Питахме и Парламента за това, колко дни са ходили на работа депутатиете, колко километра са използвали служебни коли и др. 

В аванс  ви представихме „шампиона“ по пробег със служебна кола на Парламента – Мария Щерева Белова, депутат от ГЕРБ изминала само за 2020г.  – 58 861 км., което е 1.5 пъти обиколката на земята по екватора! Подобни анонимници са огромна част от депутатите ни. Послушни изпълнители на волята на господарите.  Стотици хиляди българи българи загубиха работата си, хиляди бизнеси фалираха, други стотици хиляди се чудят как да запазят работните си места, а депутатите, които редовно получаваха заплатите си се возят в служебни коли за сметка на народа. Вижте тук:

ПЪЛЕН СПИСЪК на депутатите и изминатите от тях километри със служебните автомобили на Парламента!

Сега публикуваме таблици с информация за отсъствията и работните дни на депутатите:

Пеевски и Георги Марков са шампиони по отсъствия от работа и пленарни заседания на Парламента. Огромна част от депутатите отсъстват масово от работа. Общо за 2020г. имат 150 работни дни в пленарни заседания. Това са най-малко работещите хора в страната и в същото време са сред най-високоплатените чиновници на държавна заплата. Масово депутатите имат по 100 – 120 работни дни за цялата година, като за тази дейност са получили средно по около 6000 лв. заплата месечно. И на фона на този трудов ентусиазъм са изминали милиони км. със служебните автомонили на НС. Шампиона по служебно возене, Мария Белова от ГЕРБ  е отсъствала всеки трети ден и има едва 94 работни дни. За сметка на това е обиколила земята веднъж и половина пъти по екватора изминавайки почти 60 000 км. със служебни коли на Парламента! 

Стискат властта  всички – БСП, ДПС, ГЕРБ, ОП , АТАКА и тн. и заедно пазят статуквото и  игратя театъра на „управляващи и опозиция“ А те са си едно. Захапали „кокала“ на властта паразити, които смучат и източват всичко,  до което могат да се докоснат на гърба на най-бедният народ в Европа. Да изминеш 60 000 км. със служебен автомобил е поредният „подвиг“ на наглите. Да обиколиш един път и половина земеното кълбо по екватора, като народа ти плаща масрафа е чиста форма на наглост. Народа ти плаща и заплата около 6000 лева, срещу която заплата дори не ти знае името. Можеш поне да ходиш на работа! Слушкат, мишкуват и паразитират. Това са качествата на българските депутати!

Пеевски е знаков пример за паразит, който на гърба на българските граждани и данъкоплатци от собственик на стар опел се превърна в мултимилионер, като депутат и никой не го пита от къде са му парите! не го питат, защото той превзе цялата държава и държи в подчинение прокуратура, институции и изпълнителна власт. Борисов се превърна просто във валидатор на волята на Пееввски. 

БОЕЦ сме категорични, че това правителство трябва незабавно да бъде свалено от власт и ще продължим с действията си тази посока! Доказано докато мафията е на власт всеки опит за реформи, за промяна към добро, или са някаква нормалност са обречени! Битката срещу това зло ще се води от гражданите на площадите.

Изриване е нужно, изриване!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки