Започна делото на БОЕЦ срещу Тома Биков от ГЕРБ. (документи и видео)

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Отмина първото заседание по гр.д. 50274/20 на СРС, по делото ни за клеветите на Тома Биков по адрес на БОЕЦ и Биволъ. От БОЕЦ го съдим за казаното от него в предаването „Неделята на Нова“ от 23.02.2020г., излъчено по Нова телевизия, че: – сдружението ни и Биволъ сме организирали активно мероприятие срещу Борисов, като сме „закупили“ страница в испанския вестник „Ел Периодико“, на която сме публикували статия за Борислава Йовчева и Къщата в Барселона; – заработваме за банкера-беглец и подсъдим Цветан Василев, платени сме от него и той се опитва чрез нас да се реабилитира в обществото; – целта ни е да дестабилизираме държавата, да създаваме хаос и мътилка, за да може Цветан Василев да се върне в страната.

Адвокат на БОЕЦ по делото е боеца Камен Добрев.

От заседанието от вчера стана ясно, че ответната страна вече не спори тези твърдения да са верни. Тома Биков ги бил казал понеже те били „широко тиражирана в обществото информация“, „всеобщо обществено мнение“, ясни от „медийното пространство“. Биков и адвокатът му се позовават на статии без автор в свинските „медии“ Агенция ПИК, politika.bg, monitor, kanal3, Blitz и tribune.bg, които назовават като да са журналистическите материали. По-интересен е отговорът на исковата молба и начинът, по който адвокатът на Биков описва нас и нашата дейност отново с оправданието, че то това е ясно на всички, пише го в медиите. Може ли български политик да се доверява на подобни източници, без автор и многократно осъждани от българския съд за клеветническите си твърдения? Може ли адвокат му да прави отново същото в документи, адресирани до съда и да достига още по-надалеч, като сочи, че от сдружението ни призоваваме към насилие, мъст, побоища, смърт и саморазправа и това била самата истина? В това ГЕРБ превърнаха страната ни – 112 място, вонящо бунище от клевети и обиди, в които всеки, всякога може да се позове и оправдае със свинските „медии“ – там така го пише, аз от там го знам!

Така действа мафията – посочва с пръст неудобните и непримиримите и насъсква с цялята им мощ всички свои слуги, медии и институции – бухалки! Следва омаскаряване, преследване, мачкане и репресии без възможност да се защитиш. А в редките случаи, когато някой намери сили да опълчи на тази мерзост, то изведнъж виждаме как вувузелите на мафията дават заден! Много са смели в телевизионните студия на слугинските им телефизии, но в съдебната зала, когато трябва да отговарят за думите си изведнъж губят наглостта и арогантността си и се превръщат в мрънкащи мижитурки. Не били казали точно това, не било тяхно твърдение, така били чули, някой друг го бил казал преди тях, те само повтаряли и тн. Срамно и жалко е да наблюдаваш тези метаморфози на хора – лъжци и клеветници, които претендират за управлението на страната, като в същото време са неспособни да носят оговорност за собствените си думи! 

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Биков, подобно на много други кадри на ГЕРБ  копират своят вожд и лидер, Бойко Борисов – рецидивист в лъжите и клеветите, многократно съден и осъждан за лъжа и клевета. БОЕЦ ще информираме обществото за хода и резултата от това дело. Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА