БОЕЦ сезира Парламента за „Къщата в Барселона“!

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ внесе сигнал до Комисията за ревизия на управлението с председател Мая Манолова за казуса „Къщата в Барселона на Бойко Борисов“.  В сигнала се представят всички известни към момента документи, факти и обстоятелства и се посочва:

„България е парламентарна Република и БОЕЦ считаме, че Парламента трябва да се ангажира и упражни своите правомощия при всеки случай и казус, които са от национално значение и обществен интерес. Случаите на корупция и престъпления извършени от  хора по най-високите етажи на властта са точно такива теми.

БОЕЦ се обръщаме към НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ  с настояване за незабавно създаване на Парламентарна комисия, която да разследва всички данни и обстоятелства свързани с казуса „Къща в Барселона на Бойко Борисов”, включително връзките му с посочените, като замесени в пране на пари  от испанските власти Георги и Борислава Йовчеви и бащинството на Бойко Борисов на детето на Борислава Йовчева.  Изискваме  бърз отговор и реакция. Изискваме публично изслушване на премиера по темата, като се допусне присъствие и възможност за задаване на въпроси от страна на представители на неправителствени организации по време на изслушването. Както и да се инициира и внесе за гласуване в Парламента процедура за отстраняване от поста на премиера Бойко Методиев Борисов до приключване на разследването в България и Кралство Испания!

БОЕЦ сезираме и Парламентарната комисия за ревизия на управлнието за бездействието на КПКОНПИ, в която БОЕЦ сме внесли официален сигнал по казуса „Къща в Барселона на Бойко Борисов” още на 21.11.2018г. и до днес няма отговор и публично огласена информация за извършена проверка и предприети действия.

Заявяваме своята готовност да се явим пред Парламента и Комисията за ревизия на управлението, като изискваме да бъдем призовани и изслушани, за да представим и допълнителна информация по случая, както и да се включим по време на изслушването на премиера пред Парламента!

05.05.2021г.                              Председател  на УС на ГД ‘БОЕЦ” – Георги Георгиев“

На 25.02.2020г. БОЕЦ вече веднъж внесе подобен сигнал в предишния парламент. Очаквано всичко беше покрито и заметено. Сега, след като видяхме, че до момента този сигнал не се коментира, решихме отново да го внесем и да видим дали този парламент е по-различен с нещо от предишния. Дали има някаква промяна, или сме свидетелина поредната подмяна. Дали в тази Комисия за ревизията на управлението имат куража да разглеждат реални длавери на Борисов, или са поредните ментета, които си правят ПР на гърба на гражданите. Ако Радев не разпусне Парламента на 07.05.ще имат шанс да докажат  намеренията си. Да видим. Ще е добра картина на изпроводяк Борисов да бъде разпитан в Парламента за Къщата в Барселона, мис Бикини и разследването на испанската прокуратура по сигнала на БОЕЦ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА