Борисов се отрече от детето си, та няма да отрече, че познава Илчовски!

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес Бойко Борисов отрече, че познава Светослав Илчовски, който вчера изнесе информация за тежки престъпления извършени от Борисов, министър Аврамова, Иван Пилето и тн. 

А помните ли как Борисов отрече, че се е виждал с братовчед си Ради от 20 години! И след отва излязоха кадри как двамата ходят по предизборни срещи.

А помните ли как Борисов се отрече и от собственото си дете по скандала с Къщата в Барселона, след като в Испания властите започнаха разследване срещу него по сигнал на БОЕЦ!

А помните ли как Борисов отрече за пачките и кюлчетата, а след това сам призна, че това е самият той как „спинка сладко“ и че пистолета е негов!

По същия начин Борисов отричаше и за суджуците, за записите и тн. В една правова държава до сега прокуратурата би образувала поне стотина проверки и Борисов би бил отдавна подсъдим. За да избягат от отговорност и да останат безнаказани за извършените престъпления, мафията си избра Цаццаров и след него  Гешев за главен прокурор! Затова БОЕЦ поставяме, като най-важна своя цел в следващите седмици и месеци оставката и отстраняването на Гешев и отпушването на съдебната система!

Битката продължава!

Очаквайте утре следващият тежък удар на БОЕЦ срещу управляващата ни мафия! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА