БОЕЦ в медиите! Действия и отразяване – седмичен обзор.

БОЕЦ стартираме седмична рубрика „БОЕЦ в медиите“, в която всеки петък ще представяме обобщена дейността на Сдружението и медийното отразяване на нашите действия. 

Протест на БОЕЦ пред ВСС – ГЕШЕВ ВЪН! 22.07.2021г.

📌 Финансовите и политически зависимости на медиите ги превърнаха в средство за манипулация върху обществото и в един дълъг период от време дейността на БОЕЦ беше представяна единствено от няколкото алтернативни, свободни медии.
🎯 Дали промените, които се случват в политическия ни и социален живот, ще доведат до промяна на обществените ни и национални медии и доколко те ще имат смелостта и свободата да представят активните граждански дейности, предстои да разберем, а целта на тази рубрика е да проследим този процес.
💡 Какво се случи тази седмица?
☑️ 19.07.21 Понеделник – Гражданска Панорама пред БНТ и предупредителна блокада на Орлов мост; среща между БОЕЦ и министър Бойко Рашков;
☑️ 20.07.21 Вторник – съдебно решение и спечелено дело на Георги Георгиев срещу Прокуратурата за наложена незаконна забрана;
☑️ 21.07.21 Сряда – подадено становище в подкрепа на искането на Янаки Стоилов за предсрочно прекратяване мандата на Гешев;
☑️ 22.07.21 Четвъртък – протест пред ВСС и подаване на 8000 подписа за оставката на Гешев.
По рубриката работи боеца Анна Бекчиева
Може да бъде изображение с 1 човек и изправен

Анна Бекчиева – БОЕЦ

Ценно и полезно ще е. Това е едновременно седмичен обзор на нашата дейност, както и скрининг на медийното отразяване. Така ще се припомнят нашите действия, хем ще е ясно кои медии го отразяват и кои продължават да налагат медийно затъпмение. Публичност и прозрачност – основен принцип, който ние слдваме от първия ден ан съществуване на БОЕЦ. 
Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА