МВР и прокуратурата изпраха Борисов! Отново. (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 03.09.2021г. на строителната площадка на един от лотовете на  АМ ‘ХЕМУС“ за пореден път Борисов демонстрира своята мафиотско-мутренска същност, нарушавайки демонстративно Закона за движение по пътищата. Наглед дребна простъпка, но Бойко Борисов е рецидивист в това отношение. Много мафиотски босове са били задържани първоначално именно за дребни престъпления, данъчни, финансови и други нарушения.

През ноември 2020г. БОЕЦ внесохме подобен сигнал до компетентните институции. МВР и прокуратурата тогава се наведоха пред Борисов и сигнала ни остана без последствия. То и затова мафията си назначи Гешев – да пази своите господари.

През септември, след поредната изцепка на Борисов, БОЕЦ отново сезирахме институциите – МВР и прокуратура с очакване, че сега ще има последствия. 

https://www.boec-bg.com/archives/date/2021/09/05

Борисов използва движението си по този пътен участък затворен за движение за политически цели, като прави политически внушения и партийна пропаганда грубо нарушавайки с особен цинизъм чл. 175а от ЗДвП.

В нарушение на чл. 178ж  от ЗДвП лицето Бойко Методиев Борисов демонстративно шофира в платното за насрещно движение, като през цялото време участва в заснемането на  видеоклип с партийно-политическа насоченост и тематика.

Борисов нарушава и чл. 183, ал 3 л Т3 като навлиза по строящият се пътен участък нарушавайки показно пътния знак забраняващ движението на ППС.

Вчера, 18.10.2021г. очаквано за нас получихме ОТКАЗ от прокуратурата да образува досъдебно производство срещу Борисов, като прокурор С. Миланова от РП Търговище не намира нищо незаконно, или укоримо в действията на Буда. Напротив, с умиление ни съобщава, че Борисов има права да изразява своите политически убеждения и лично мнение, както намери за добре. Дори и движейки се по забранен за движение път демонстрирайки неуважение към закона. 

И ако отказа на прокуратурата е очакван, то отговора на МВР бе изненадващ. С две изречения МВР ни информират, че техните правомощия се простират само по „пътища, които са въведени в експлоатация“. Борисов се е движил по път, който все още е бил в процес на строеж и въпреки, че е забранено движението по него, въпреки, че Борисов е нарушил закона влизайки срещу знак забраняващ преминаването на МПС , то МВР нямат отношение към тези нарушения. И Борисов остава недосегаем и безнаказан.

Какво ни казват МВР и прокуратурата?

Че все може да си шофира по недовършените магистрали без това да е нарушение? Че всеки може да си кара колата, да „инспектира“, или разхожда по незавършени пътища и МВР нямат никакви правомощия по тях?

Излиза, че магистралите, които се строят от фирмите – обръчи на Борисов и Пеевски са нещо, като втори Росенец. Само господаря може да се движи по тях, а там закони и държава няма! 

Жалко и тъжно за МВР и Рашков, които уж обявиха, че ще разследват всички сигнали за нарушения и злоупотреби, а вместо това запяха в хора на Гешев!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА