Гешев е в ступор. Прокуратурата мълчи по сигнала на БОЕЦ срещу Бойко Борисов!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ПЪРВИ СЛУЧАЙ!

На 20.04.2020 г. Георги Георгиев от БОЕЦ излъчи на страницата на Сдружението видеоклип, в който разобличихме лъжите на управляващите и разкрихме истината, че не се тестват контакти с доказано заразени с коронавирус лица, включително и медици. Както още тогава предупредихме, това доведе до взрив на заразата във Видин, десетки заразени медици, стотици заразени граждани и множество жертви. Принудихме институциите, които макар и късно взеха мерки, и ограничихме щетите.

По-малко от 24 часа след излъченото видео, с цел репресия заради истината и за да бъде затворена устата на Георгиев, прокуратурата се самосезира и му повдигна обвинения. По случая бе образувано бързо досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 326, ал. 1 и 2 от Наказателния кодекс.
Георги Георгиев от БОЕЦ беше привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 20.04.2020 г. предал чрез средствата за масово осведомяване „заблуждаващи знаци за тревога под формата на подвеждаща и недостоверна информация“. Предвидената санкция е до пет години затвор и глоба до десет хиляди лева!

Действията на прокуратурата се отличаваха с изключителна бързина и бруталност, като случаят бе съобщен на официалният сайт на ВКП.

Георгиев бе оправдан от съда на две инстанции, след което осъди прокуратурата за незаконното обвинение!

ВТОРИ СЛУЧАЙ!

На 24.10.2021 г. Бойко Борисов пусна видеоклип в своя профил в социалната мрежа Facebook от предизборно посещение в Асеновград. Във видеото Борисов, с цел да получи за себе си политически дивиденти, изрича лъжи, чрез които влияе на общественото мнение по изключително важна тема. Борисов съобщи, че българските граждани се ваксинират с ваксини с изтекъл срок на годност. Абсолютна лъжа, която бе разобличена чрез публикувани данни и документи от МЗ, Световната здравна организация, РЗИ и други институции.

БОЕЦ изчакахме два дни прокуратурата да се самосезира. След липсата на реакция внесохме официален сигнал срещу Борисов за извършено престъпление по чл. 326, ал. 1 и 2 от Наказателния кодекс.

Точно половин месец след внасянето на сигнала на БОЕЦ срещу Бойко Борисов за лъжите, че българите се третират с ваксини с изтекъл срок на годност, Гешев и прокуратурата са като в ступор и мълчат по темата! Никаква реакция, никакво развитие! Никакво съобщение на сайта на прокуратурата. Никаква грижа за живота и здравето на хората и предотвратяване на зловредните последствия от изявленията на Борисов. За разлика от действията им срещу Георги Георгиев от БОЕЦ.

Този двоен аршин, тази пълна неспособност на Гешев и прокуратурата да си вършат работата заради зависимостите на главния прокурор са още едно доказателство, че Гешев трябва незабавно да бъде отстранен. 

„Инструментът на Господ“, както се самонарече Гешев, се оказа просто маша на Борисов и мафията. Позор за българската съдебна система, който може да бъде изтрит само с неговото отстраняване. Докато Гешев е на своят пост, всеки опит за съдебна реформа, за борба с корупцията и справедливост е обречен. 

БОЕЦ ще изискваме от ВКП информация за действията им по сигнала ни срещу Борисов! Бой до дупка, това е начинът. 

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с „Панония“, бл. 4, ап. 157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА