И Антон Славчев (Тони Балкони) заместника на Цацаров от КПКОНПИ на мушката на БОЕЦ! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Една седмица след публикациите на сайтовете „19минути“ и „Биволъ“ за апартамента и тересата на зам. председателя на КПКОНПИ, Антон Славчев, БОЕЦ внесохме сигнали до ВКП и КПКОНПИ. Изчакахме една седмица с надеждата, че институциите ще се самосезират, или някои друг ще внесе сигнал, но явно въпрекеи гнева и гражданското недоволство няма кой друг да го направи. Припомняме, че БОЕЦ внесохме и сигнала срещу Цветанов, както и сигналите срещу Пламен Георгиев за имотните им и  данъчни далавери. 

Входящите номера на сигналите срещу Антон Славчев са:№ PRB201901222526I за ВКП и № ЦУ01-С-265/11.04.2019 г. за КПКОНПИ.

Резултат с изображение за антон славчев

Изпаднахме в ситуация, която е поредният абсурд. Няма кого да сезираме, защото самият шеф на КПКОНПИ е разследван, а неговият заместник, който трябва да го проверява се оказва обект на нашият сигнал. Това е смисъла на думата „блато“, която БОЕЦ използваме, за да опишен състоянието на институциите и държавата. Компромиса, който напарвихме, като сезирахме КПКОНПИ и Прокуратурата е съмнителен, защото през следващите дни БОЕЦ внесохме и сигнал срещу Цацаров за неговите имоти придобити по изключително съмнителен  и смеем да твърдим криминален начин. И тогава изпаднахме в ситуация, в която в България всички ръководители на органите, които трябва да се борят с корупцията и измамите са разследвани за корупция и измами. Не поселдва НИЩО! Прокуратурата и КПКОНПИ изпраха всички балконаджии и апартаментаджии.

Прилагаме пълен текст на сигнала до ВКП:

ДО : ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА

 СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

съмнения за извършени престъпления – корупция, злоупотреба с власт, незаконно забогатяване, конфликт на интереси, търговия с влияние, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления, престъпления срещу данъчната система, престъпление по служба, както и други  престъпления  по чл. 283 и 304 от НК, както и други престъпления от общ характер извършени от Антон Славчев – зам. председател на КПКОНПИ.

На 03.04.2019г. сайта „19 минути” публикува информация за необясними разминавания в имотната декларация на Антон Славчев във връзка с неговото жилище, прилежащата към него тераса и обявените в декларацията непазарни цени. На същата дата в сайта за разследваща журналистика  „Биволъ” бе публикуван материал, касаещ същият имот на Антон Славчев находящ се на адрес –  София , ул. Нишава 4 в кв. Хиподрума. В материала се огласяват данни, които навеждат на съмнения, че декларираната цена на имота е под пазарната му стойност. Изнесени са и данни за свързана с Антон Славчев личност – Зорница Тодорова, която е била собственик на фирма “ЮНИВЪРСЪЛ КОНСУЛТИНГ И КО ЕООД”.  участвала в обществени поръчки за над 23 милиона лева.

В друг  материал на  на Биволъ от 05.04.2019г. се посочва, че в сделката за терасата на същият имот на зам.-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев  има директна щета за Столична община. От продажбата на терасата в нейните сметки са постъпили само 39 486,88 лв. Това е 5 пъти по-малко отколкото е данъчната оценка от 216 419 лв и поне 8 пъти по-малко от цената, която Столична Община  би могла да получи при продажба на пазарна оценка. Към момента на сделката квадратният метър в кв. “Хиподрума” върви средно по 800 евро.

Това става ясно от нотариалния акт за покупко-продажба на остъклената тераса от 243,47 кв. м., с който на 28.12.2011 г. “ЖСК Надежда – 2004 Р” я продава на Антон Славчев, неговата половинка в живота Зорница Тодорова и неговия брат Светослав. По силата на договор със Столична община и специален Анекс за терасата, общината получава по банковите си сметки 9 494,73 лв. от Зорница Тодорова, 15 462,75 лв. от Антон Славчев и 14 529,40 лв. от Светослав Славчев. Или общо 39 486,88. А те тримата получават собственост на съответните идеални части от терасата – 58,59 кв.м. за Зорница, 95,42 кв.м. за Антон и 89,66 кв.м. за Светослав. Така техните апартаменти, купени година по-рано на същия етаж в сградата на изключително изгодни цени, получават екслузивен достъп до терасата.  Декларираната и платена за терасата цена е  8 пъти под пазарната, което води до съмнения за симулативна сделка, с цел укриване на доходи и данъчни измами, както и до съмнения за корупция и други престъпления.

Прилагаме линкове към медийни публикации съдържащи информация и документи по случая:

https://bivol.bg/anton-slavchev-terasa-2.html?fbclid=IwAR3QsbRGd3GMPGayqg3Nx6agSnzXqnT6__qkgnOOnzDOHunLKRosgGUDvzI

И още:

https://bivol.bg/anton-slavchev-terasa.html

И още:

https://19min.bg/news/8/111871.html

БОЕЦ сезираме Прокуратурата  за известната ни информация и съмненията ни за извършени престъпления от Антон Славчев  и изискваме образуването на досъдебно производство в хода на което да бъде извършена  пълна и задълбочена проверка обхващаща всички факти, обстоятелства, данни и сделки за посочените имоти и свързаните с казуса лица.

11.04.2019г.        Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Изключително важен ход, защото поставяме КПКОНПИ в невъзможност да изпълнява своите задължения. По точно да продължи да обслужва и изпира своите господари и босовете на мафията. Това ще предизвика поредните удари към нас, но сега конпирите нямат полезен ход.

След Цацаров трябва незабавно и Антон Славчев да си подаде оставката. 

На 17.01.2022г. БОЕЦ внесохме официлано до Парламента, МС и ресорните министерства номинацията на следовател Бойко Атанасов за председател на КПКОНПИ.

#ИмаКойДаВиНакаже

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA