Цацаров поискал от Гешев да го върне във ВКП. Добре е, когато всички свине са в една кочина – като влезем да изриваме боклука, ще са на едно място

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Цацаров е поискал и Гешев и прокуратурата са приели да го върнат като прокурор от ВКП.

Това е добре. Добре е, когато всички свине са в една кочина. Така за първи път ще си имаме върховен прокурор, разследван от ДАНС.

Има и малък проблем. Всички най-важни и тежки дела са на пряко наблюдение на прокурори от ВКП. Това са дела за корупция по високите етажи на властта, престъпления срещу държавата, шпионаж и т.н. По много от тези дела се прилагат и съдържат и засекретена информация. Цацаров сигурно ще разтрива ушите на Гешев и ще си прибира заплатата. Ама, важното е да сме здрави.

Прокуратурата отдавна е убежище и хранилка за компрометирани, корумпирани и некадърни ченгета, милиционери, калинки и мутри. Добре е Гешев да си прибере и Пацо Терасата. Така, като влезем да изриваме боклука, ще са на едно място и ще стане по-бързо и лесно. Прагматични сме.

Аko Цацаров се върне в прокуратурата след гласуване на оставката му, и БОЕЦ ще се „върнем“ в прокуратурата. Като шеф на КПКОНПИ Цацаров се скри и избяга от директна среща с БОЕЦ през 2020 г. Съдебната палата обаче я познаваме добре и отвътре, и отвън, има много входове и няма къде да се скрие. А имаме да го питаме толкова много неща…

Лично съветваме Цацаров да си вземе възглавницата, четката за зъби, два чифта гащи и чорапи и доброволно да се яви в следственият арест на „ГеМе-то“.

Всеки арестант има право на три хранения на ден (дават и десерт), две свиждания на месец с посочени от него лица и на две колетни пратки за същия период, които да не надвишават 10 килограма (може и суджуци). Свижданията се осъществяват в специално определена стая, която е разделена на две от мрежа и не позволява пряк досег с арестанта. БОЕЦ ще му осигурим сапуна и батерии за транзистора.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA