Затова полицията ни пребиваше на протестите! Съд и затвор за Борисов.

Сега разбрахте ли защо Борисов не подаде оставка през 2020г. и полицията биеше граждани и журналисти, като в Турция по време на протестите? Разбрахте ли защо Шиши не дава?
Защото Борисов се беше заклел на Путин да му направи ТУРСКИ ПОТОК с нашите пари да заобиколи Украйна и да му даде още едно оръжие във войната срещу Киев, България и Европа.
Защото тези изроди са извършили толкова много и такива зверства и престъпления, че ги е страх от собствените им сенки. Загубят ли контрола върху прокуратурата въображението им е слабо да си представят колко години ги чакат в ареста и затворите Толкова много хора, бизнеси, съдби и животи са съсипали, че на тумби ще ги преследват хората по улиците и площадите.
Хаоса и анархията обаче не дават отговори. Линча и саморазправата не са решение.
И КАКВО СТАНА?
Изведнъж се оказа, че ТУРСКИ ПОТОК е транзитна тръба и не е никакво „разширение на вътрешната мрежа“! И България не получава и електрон газ по нея, само пълни гушата на Путин с износ за Сърбия и Унгария. БОЕЦ го доказахме и повтаряме от две години!
И онзи келеш от Банкя продължава да си повтаря, че ни бил „диверсифицирал“. Диверсифицирал си е само офшорките и сметките в чужбина! И продължава да повтаря като олигоfрен, че това било Балкански поток…
Страх тресе кочината — и с право!
Говори Борисов, мутрата долна, за някакви кредити, дето той щял да връща!
Лъжец путиниски, а кой ще връща ТРИТЕ МИЛИАРДА, дето ТИ одра от нашия гръб и закопа в тръбата на кремълското джудже?! Кой ще връща милиардите, източени от Брюксел, че Кьовеши вече рови? Кой ще връща милиардите от КТБ, дето Гешев ви крие от години? Кой ще връща милиардите от магистралите, с които угои Пеевски? Кой ще връща милиардите, откраднати от общините от твоите местни дерибеи, за да ти пълнят чекмеджетата? Кой ще връща милиардите източено ДДС?
Бойко, ще повръщаш до стотинка всичко. И ти, и Дончев, и Петкова, и Добрев, и Шиши, и Горанов, и всички останали наглеци.
А за ТУРСКИ ПОТОК ще бъдеш съден за престъпление срещу държавата и БОЕЦ няма да спрем да ровим и натискаме, докато не те видим с белезници и в ареста за дълго. Сами обаче в затворите няма да влязат.
Решението е – отстраняване на Гешев и отпушване на съдебната система и тя ще свърши останалото – съд, затвор и конфискация на заграбеното! А бай Ставри ще довърши – строг, но справедлив!
Не трябва да спираме, гтажданите не трябва да изпускаме инициативата, не трябва да правим компромиси.
За истински свободна и демократична България!
БОЕЦ водим тази битка и тя продължава! Очаквайте следващите ни разкрития и действия.

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA