БОЕЦ се срещна с украинският посланик в Сингапур!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес 06.05.2022г. Живко Гиргинов, представител на БОЕЦ и отговарящ за международната дейност на Сдружението проведе официална среща с украинският посланик в Сингапур. Публикуваме снимките и авторски материал за срещата на Живко.

Няма налично описание.

„Представлявайки ГД “БОЕЦ” и българската общност тук в Сингапур, днес проведох среща с Нейно Превъзходителство г-жа Катерина Зеленко — извънреден и пълномощен посланик на Украйна в Република Сингапур — по време на която изразих съчувствие за жертвите от руската военна агресия в Украйна, споделих загриженост и подкрепа за украинския народ, и обсъдихме идеи за предстоящи инициативи. Запознах висшия дипломат с 9-годишната история на гражданско движение “БОЕЦ”, с целите и дейността ни в борбата с мафията, корупцията и срещу петата колона и политико-икономическото пагубно влияние на путин и руската федерация върху България, както и с нашите постижения и текущи казуси. Заедно с официалното писмо предадох и копие на призива и сигналите, с които сезирахме Съвета за сигурност, Секретариата, Генералния секретар на ООН и Прокуратурата към Международния наказателен съд в Хага за геноцида, агресията и военните престъпления на владимир путин, извършвани под негова заповед.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

В края на срещата споделих любопитния факт, че освен Н. Пр. посланикът на Украйна, в Сингапур аз съм единственият, който след специално разрешение от вътрешния министър имам правото да нося значка, изобразяваща флага на Украйна, в знак на солидарност и подкрепа. Законът за контрол върху показването на национални емблеми постановява, че никой не може да носи или експонира публично чуждестранни национални емблеми, да развява или окачва знамена на чужди държави, и пр., като това включва дори и значки, без значение от размера им. Нарушителите подлежат на моментален арест, без нужда от заповед за арест, а наказанията са глоба до 500$, затвор до 6 месеца или и двете. Значката ще я нося постоянно, до победата на Украйна във войната. От над десетилетие насам българската общност в югоизточна Азия настояваме за преместване на българското посолство и консулската служба от Джакарта (от дивите джунгли в Индонезия) — в Сингапур, който е четвъртият център в света за финанси и иновационни технологии; или да се разкрие ново посолство тук. Нито едно правителство не ни чу.“

Живко Гиргинов

#БОЕЦ #SaveUkraine #SupportUkraine #славаукраїні #StopPutin #NOwar

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA