ДАНС потвърди данните на БОЕЦ, че Борисов е предал националните ни интереси с „Турски поток“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 9 май, понеделник, БОЕЦ проведохме среща с Пламен Тончев — председател на ДАНС. Поводът беше сигналът на БОЕЦ срещу Бойко Борисов за „Турски поток“ – този грабеж за три милиарда лева, тази заплаха за националната сигурност. Искахме да разберем какви действия и резултати са реализирали ДАНС по сигнала ни, внесен на 28 май 2021 г.

Темата за „Турски поток“ днес е също толкова, ако не и по-актуална, от момента на внасянето на сигнала. През „Турски поток“ Борисов плати и 800 милиона дълг на Пеевски към руската мафия и подкрепи агресията на Кремъл срещу Украйна, като помогна Украйна да бъде заобиколена, а руският газ да тече необезпокоявано през България. И не само това – България сама плати за тръбата.

Съд и затвор за Борисов за „ТУРСКИ ПОТОК“!

 

Сигналът на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК до Европейската прокуратура. Борисов трябва да бъде задържан незабавно!

По време на срещата ДАНС потвърди данните на БОЕЦ за извършени престъпления и заплаха за националната сигурност, съдържащи се в сигнала ни за „Турски поток“. В тези събития са замесени както Бойко Борисов, така и Теменужка Петкова и други длъжностни лица.

Пламен Тончев, председател на ДАНС, потвърди пред Георги Георгиев, председател на БОЕЦ, че извършеният от ДАНС анализ на сигнала ни потвърждава данните на БОЕЦ за извършени престъпления и за заплаха за националната сигурност.

От една страна, това е очаквано от нас. От друга страна, още на 7 октомври 2021 г. ДАНС са сезирали прокуратурата, предоставяйки освен нашия сигнал, и цялата събрана от тях информация, извършения анализ, както и констатациите в потвърждение на данните и съмненията за извършени престъпления, корупционни практики и елементи на заплаха за националната сигурност, които БОЕЦ изразяваме.

Сега Борисов, Янев, Петкова и Гешев — директно с обвинения и в ареста! Незабавно!
Тончев ни информира, че по нашия сигнал е извършена проверка и анализ, и ДАНС са потвърдили данните на БОЕЦ за корупционни престъпления и заплаха за националната сигурност, при изпълнението на ТУРСКИ ПОТОК!
Това е изключително важно!
За първи път българска служба потвърждава официално това, което БОЕЦ твърдим, разследваме и доказваме от три години.
Не по-малко важно е и друго!
Още миналата година ДАНС са предоставили сигнала на БОЕЦ, техния анализ и резултатите от проверката лично на главния прокурор Иван Гешев! И повече от половин година Гешев покрива извършените от Борисов и бандата му престъпления и грабеж за три милиарда лева! И с бездействието си задълбочава заплахата за националната сигурност на България!
По информация на БОЕЦ, още на 08.10.2021 г. ДАНС са докладвали на служебния премиер Стефан Янев за резултатите от своята проверка и той НЕ Е предприел нищо! Това го прави съучастник и укривател в престъпление срещу държавата в защита на чужди — в случая руски — интереси.
Вчера (12.05.2022г.)  Кирил Петков провидя също това, което БОЕЦ повтаряме от три години и за което сме го информирали преди месеци във връзка с ТУРСКИ ПОТОК и разпореди проверка. Както се казва — по добре късно, отколкото никога!
Но на думи и заявки сме се наслушали! Доказателства за промяна са само и единствено незабавни действия и резултати. А те, след сигналите на БОЕЦ и последвалите събития, могат да бъдат само едни: арест на Бойко Борисов, Теменужка Петкова, Иван Гешев и Стефан Янев за престъпления срещу държавата, които представляват заплаха за националната сигурност на България.
Предоставили сме им хиляди документи, свидетелства, видеоматериали и информация.
Отново ще изискваме от правителството незабавни действия по този случай. В допълнение, ще внесем и сигнали срещу ЛУКОЙЛ за данъчни и финансови престъпления, монопол и картел в сектора с горивата, и заплаха за националната сигурност чрез изкуствено и користно увеличение на цените на горивата с цел дестабилизация на страната!
Това е начинът за борба с корупцията, с мафията и руската пета колона — разобличаване и бой до дупка!
Битката продължава.

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA