БОЕЦ в шествие срещу рашизма!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Още в първия ден на войната на Русия в Украйна, когато Путин започна да избива цивилни, да бомбардира болници, железопътни гари, жилищни блокове и сгради, които служат за укритие на деца, БОЕЦ ясно заявихме позицията си в подкрепа на Украйна и срещу руската агресия!

БОЕЦ внесoхме и иницииращ документ в Съвета за сигурност на ООН за стартиране на съдебна процедура в международния наказателен Трибунал в Хага срещу Владимир Путин за военни престъпления, геноцид, въоръжена агресия, нарушаване на човешките права и причиняване на смърт на стотици цивилни граждани.

БОЕЦ внесе иницииращ документ в Съвета за сигурност на ООН за стартиране на съдебна процедура в международния наказателен Трибунал в Хага срещу Владимир Путин за военни престъпления, геноцид, въоръжена агресия, нарушаване на човешките права и причиняване на смърт на стотици цивилни граждани (документи)

Вчера – 9 май, на Деня на Европа, отново заявихме подкрепата си за Украйна в рамките на шествието срещу рашизма, което се проведе в София.

БОЕЦ бяхме на първа линия и бяхме сред гражданите, които пробиха полицейския кордон и извоюваха обратно правото си да преминат свободно през територията на МОЧА – Монумента на окупационната червена армия, за да извикаме ясно: „Демонтаж!“.

Не отстъпихме сантиметър пред насъбралите се путинофили, нито пред полицията, която искаше да ни спре да стигнем до МОЧА!

БОЕЦ заявихме подкрепата си за Украйна и се включихме в шествието, което започна от Президентството и приключи пред Посолството на Русия.

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA