Акция на БОЕЦ в базата на „Лукойл“ в Бургас!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес – 10 май, БОЕЦ отидохме до Бургас и влязохме в базата на „Лукойл“, за да питаме за цената на горивата, за руския нефт и зависимости, за една Къща в Барселона и за данъците, които не плащат.

БОЕЦ бяхме заявили среща в „Лукойл – Нефтохим“ – Бургас, искахме да зададем на ръководството няколко логични въпроса. Предварително ги уведомите за акцията и посещението си със заявка за среща с ръководството, за да получим отговори на няколко обществено значими и важни въпроси:

  • Кой е реалният собственик на „Лукойл“;
  • Защо сме тотално зависими от руски нефт;
  • Кои са путинските марионетки, които налагаха тази зависимост през годините;
  • Защо и как така за последните 15 години „Лукойл“ не са платили НИТО ЛЕВ данък печалба при многомилиардни обороти и монополно положение на пазара;
  • Как така бившият директор на „Лукойл“ Александър Чаушев (съдружник на Валентин Златев , също директор на „Лукойл“) се оказа собственик на Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов и това ли е схемата държавата да си затваря през годините очите за неплащане на милиарди данъци от „Лукойл“;
  • Може ли рафинерия да работи с друг нефт освен руски и защо не го прави;
  • Колко е търговската надценка на „Лукойл“;
  • Има ли картел и монопол в сектора на горивата под диктовката на „Лукойл“?

И още няколко въпроса.

Всички ръководители се скриха, телефоните на администрацията в рафинерия бяха изключени, само охраната бе удвоена. Срещата не се състоя, затова ще се наложи да питаме и централата на „Лукойл“ в София.

Утре – сряда, 11 май, БОЕЦ ще влезем в централата на „Лукойл“ в София. Призоваваме гражданите за подкрепа – да се съберем заедно в 13:30 ч. на бул. Тодор Александров 42 и да изискваме отговори на всички въпроси!

Призоваваме и превозвачите да ни подкрепят и блокират „Лукойл“, защото там се определя цената на горивата. И вместо намаляване на акциз и ДДС (парите за здравеопазване, образование и т.н.), да поискат намаляване на търговската надценка на монополиста и енергийна независимост на България! Така и цената ще падне, и милионите, които текат в офшорките на путинските олигарси и режим, ще спрат! Ще спре по-бързо и войната и нормалността ще се върне.

Питаме и правителството – защо службите не влязат в „Лукойл“ и не защитят националния интерес на България, а говорят за вето върху ембаргото на Европа за внос на руски нефт? Какво става с ревизията на НАП на „Лукойл“? Да не се окажат и те чисти като Пеевски? Действайте, а не се ослушвайте и навеждайте!

Утре, 11 май, 13:30 ч. – пред „Лукойл“ в София!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA