Акция на БОЕЦ пред ВСС – внесохме 10 хил. подписа срещу Гешев!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ проведохме акция във Висшия съдебен съвет!

По време на поредното разглеждане на искането за предсрочно прекратяване мандата на Гешев като главен прокурор, БОЕЦ внесохме във ВСС подписка с искане оставката на Гешев!

Бойците Анжела Адамова, Любо Венков, Йосиф Деянов и Ники Филипов внесоха  подписите на над 10 000 български граждани, които ясно заявяват, че Иван Гешев не е пригоден за поста главен прокурор! Подписката е известна и на Европейската прокуратура на Лаура Кьовеши, и на Европейската комисия. Подписите бяха събрани през лятото на 2021 година, когато БОЕЦ обявихме ежедневна блокада на всички входове на Съдебната палата, за да не бъде допуснат Гешев там!

Днешната акция е пореден рунд от битката на гражданите срещу мафията, от битката за връщане в нормалността, от битката за нормално правосъдие, справедливост, съд и затвор за хората, които разграбваха България безнаказано години наред.

Призоваваме представителите на транспортния сектор, които протестират днес, да се присъединят към нашия протест. Ако действително търсят справедливост, а не се оставят да бъдат използвани от ГЕРБ като инструмент за връщането им на власт, то е редно действията им да бъдат насочени към една справедлива България, в която има върховенство на закона! В една правова държава спекулациите в цените на горивата не биха били възможни в тези им размери.

Първата стъпка към връщането в нормалността е отстраняването на Иван Гешев от поста главен прокурор! Заедно с него – и отстраняването на този състав на ВСС.

Докато Гешев е главен прокурор, справедливост няма да има! Докато този ВСС стои, Гешев ще продължава да пази мафията и нейните слуги. Докато правителството се снишава, а гражданите чакат пасивно, промяната няма да дойде. Няма да забравим целите на гражданското общество! И отново поставяме най-важната цел и първа стъпка в битката ни за промяна, справедливост и реална съдебна реформа – отстраняването на Гешев и този състав на ВСС! 

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA