НАП проверява ЛУКОЙЛ по сигнала на БОЕЦ! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 13.05.2022г. БОЕЦ внесохме сигнал до ДАНС, НАП и премиера Кирил Петков за заплаха за националната сигурност и данъчни и финасови престъпления, извършени от ръководството на ЛУКОЙЛ и политически лица. Щетите за хазната са в размер на милиарди. Изискваме незабавни действия и резултати от институциите. В отговор от ЦУ на НАП ни уведомяват, че сигнала ни е изпратен по компетентност до ТД „Големи данъкоплатци и осигурители” за „предприемане на съответните контролни действия”.

БОЕЦ в акция в рафинерията на ЛУКОЙЛ в Бургас

В отговор от ЦУ на НАП ни уведомяват, че сигнала ни е изпратен по компетентност до ТД „Големи данъкоплатци и осигурители” за „предприемане на съответните контролни действия”.

Няма налично описание.

На  10.05. БОЕЦ направихме акция в рафинерията на ЛУКОЙЛ в Бургас, като целта бе да се срещнем с оперативното ръководство на компанията и да получим отговори на няколко въпроса от високо обществено значение касаещи дейността, ценообразуването, доставките и зависимостта от руски петрол. Бяхме спрени на входа на комплекса и всички се изпокриха.

Акция на БОЕЦ в базата на „Лукойл“ в Бургас!

На следващият ден опитахме да зададем въпросите си и в централата на ЛУКОЙЛ в София, но отново заварихме заключена сграда и пълна тишина.

Част от въпросите са следните:

  • Кой е реалният собственик на „Лукойл“;
  • Защо сме тотално зависими от руски нефт;
  • Кои са путинските марионетки, които налагаха тази зависимост през годините;
  • Защо и как така за последните 15 години „Лукойл“ не са платили НИТО ЛЕВ данък печалба при многомилиардни обороти и монополно положение на пазара;
  • Как така бившият директор на „Лукойл“ Александър Чаушев (съдружник на Валентин Златев , също директор на „Лукойл“) се оказа собственик на Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов и това ли е схемата държавата да си затваря през годините очите за неплащане на милиарди данъци от „Лукойл“;
  • Може ли рафинерия да работи с друг нефт освен руски и защо не го прави;
  • Колко е търговската надценка на „Лукойл“;
  • Има ли картел и монопол в сектора на горивата под диктовката на „Лукойл“?

Така стигнахме и до 13.05, когато сезирахме институциите срещу ЛУКОЙЛ за данъчни и фонаснови престъпления в огромни размери. Тук може да се запознаете с текста на  сигнала и приложената информация:

БОЕЦ даде ЛУКОЙЛ на ДАНС и НАП! (документи)

Сега очакваме действия и резултати от институциите. Това, че е образувана проверка е добре. И в същото време не означава нищо. Припомняме, че в НАП продължават проверките по сигналите на БОЕЦ срещу Пеевски и лицата свързани с Къщата в Барселона. За сега – резултати няма. А точно това ни трябва – резултати! Припомняме, че са в ход и други десетки проверки по сигнали на БОЕЦ до различни институции – МВР, ДАНС, ВСС, ИВСС, Парламент, прокуратура, различни министерства. Сигнали за престъпления извършени от Борисов, Гешев, Пеевски, Цацаров, за строежа на ТУРСКИ ПОТОК и тн. Отново без резултати.

Очакваме отговора и действията и на ДАНС, и на премиера Кирил Петков по отношение на ЛУКОЙЛ.

Ггражданският натиск ще продължи! Арест, съд и затвор за националните предатели!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA