БОЕЦ изискахме от Спецов информация какво прави НАП за „Лукойл“, „Къщата в Барселона“ и Пеевски!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес гражданско сдружение БОЕЦ потърсихме от шефа на НАП Румен Спецов информация за резултатите по сигналите ни за „Лукойл“, за „Къщата в Барселона“ и за Пеевски!

Припомняме сигнала ни за „Лукойл“:

БОЕЦ даде ЛУКОЙЛ на ДАНС и НАП! (документи)

Спецов не можа да каже какви пари е събрала държавата от дължимите милиони от „Лукойл“! Единственото, което каза е, че загубата се намалява…

„Не ми дръжте сметка“, каза Спецов.

БОЕЦ обаче ще държим сметка, защото става дума за парите на данъкоплатците, за нашата държава и за справедливостта!

Румен Спецов

Сигналът за „Къщата на Барселона“ стои в НАП от две години!

Единственото, което Спецов каза е, че проблем в работата на НАП няма, а информацията е конфиденциална и не може да ни бъде дадена – нищо, че сме вносители на сигнала!

БОЕЦ сезира ЕК и Лаура Кьовеши за „Къщата в Барселона“ и разследването срещу Бойко Борисов за пране на пари в Испания. (документи)

„Не ми се карайте“, каза още Спецов. И въпреки че от нас беше заявено, че не искаме подробности от ревизионните актове, той продължи да казва, че информацията е конфиденциална.

БОЕЦ сезира ЕК и Лаура Кьовеши за „Къщата в Барселона“ и разследването срещу Бойко Борисов за пране на пари в Испания. (документи)

В крайна сметка получихме обещание – заснето на камера, че Спецов ще провери докъде са стигнали проверките на всяко лице, замесено в скандали „Къщата в Барселона“ и ще ни изпрати информация. Сам постави срок до края на другата седмица за това.

Очакваме информацията на Румен Спецов до края на другата седмица. Очакваме информация и за „Къщата в Барселона“, и за „Лукойл“, и за Пеевски!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки