БОЕЦ влязохме в МОСВ, за да получим информация за сигнала ни за „Турски поток“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ влязохме в Министерството на околната среда и водите, за да получим информация за сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК.

На 07.01.2022 г. БОЕЦ на срещна с министър Борислав Сандов в МОСВ, като внесохме сигнал за екологичните нарушения при строежа на ТУРСКИ ПОТОК. Освен корупционните схеми, кремълската зависимост и грабежа на три милиарда лева, при строежа на газопровода бе извършен и погром върху българската природа.

Припомняме сигнала:

БОЕЦ сезира МОСВ за „Турски поток“.

В МОСВ разговаряхме със замесник-министър Николай Сиджимов и с началника на кабинета на МОСВ Иван Велов.

Получихме информация, че проверката по нашия сигнал е възложена на Дирекция „Вътрешен одит“, която е констатирала нарушения. Увериха ни, че работата на МОСВ и на дирекцията продължава.

Пред нас беше поет ангажимент да бъдем уведомени официално за крайните резултати от проверката и работата им по сигнала. БОЕЦ, от своя страна, поехме ангажимент да предоставим допълнителна информация за конкретни екологични нарушения при строежа на „Турски поток“.

Подчертахме, че липсата на комуникация между гражданите и изпълнителната власт е проблем, като получихме уверения, че занапред ще получаваме информация. Получихме обещание и за среща с министър Сандов, веднага щом е прибере в страната, тъй като в момента провежда срещи извън България.

На фона на войната в Украйна, на фона на спирането на природния газ към България от „Газпром“, темата за „Турски поток“ става все по-актуална. Знаем, че нямаме работеща прокуратура, но трябва да работим с пълни сили, за да изобличим този грабеж за три милиарда лева „Турски поток“!

Ако гражданите сме ефективни и упражняваме натиск, ние можем и ще стигнем до резултати! Институции обаче не трябва да чакат подбутване от наша страна – те трябва да работят с целия ресурс, с който разполагат!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки