Волен Сидеров е бил разпитан по сигнала на БОЕЦ срещу Кошлуков!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

КОШЛУКОВ, поздрави от БОЕЦ на Шиши и Буда!

Волен Сидеров е призован в 10:00 часа днес на разпит по сигнала на БОЕЦ заради издаден трудов документ на Емил Кошлуков. Той трябвало да отиде в Главна дирекция „Национална полиция“.

На 16.02.2022 г. Сдружение БОЕЦ сезирахме компетентните институции за документна измама, извършена от Емил Кошлуков — генерален директор на БНТ — при процедурата по неговия избор. Става дума, според нас, за подаден документ с невярно съдържание за управленски стаж в телевизия “Алфа“ на партия “Атака“. Сезирахме МВР, НАП, СЕМ и Парламента.

БОЕЦ даде Кошлуков на МВР, НАП, СЕМ и НС за документна измама

Преди дни БОЕЦ бяхме и пред БНТ на пореден протест по време на процедурата в СЕМ по избор на нов генерален директор на БНТ и предупредихме, че той ще бъде оставен „служебно“ на своя пост. И това се случи.

БОЕЦ пред БНТ. Кошлуков, иди при русский военный корабль!

Идват избори и мафията има нужда да продължава да владее и контролира ефира на обществената телевизия. Партиите не ни чуха и отново БОЕЦ и гражданите бяхме сами пред БНТ.

Кошлуков трябва да бъде незабавно отстранен от поста и подведен под отговорност за документна измама!

Битката продължава!

Споделете, нужен е натиск за бързи действия на МВР!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA