Краят идва! На европредседателството и на властта на мафията.

 Краят идва.
На европредседателството, на Буда, на Цацаров, на Пеевски, на мафията. И точно в този ред.
Дойде юни, чудехме се как ще завърши европредседателството започнало със седем трупа и показното убийство на близък до ГЕРБ бизнсемен, предхождано от убийството на висш данъчен служител. Логично, тъжно и отвратително европредседателството завършва както е и започнало, с поредните показни убийства, поредните трупове и унизителното и сервилно посещение на Борисов в Москва. Плонжа пред Путин бе своеобразна ‘черешка на тортата“ на лицемерието и слугинажа на Буда, а труповете са вече традиционният пълнеж на неговото управление. През тези шест месеца скандалите на спираха, но един разтърси държавата на мафията и това е разкритието на БОЕЦ за 16-те милиарда източено и обявено за насеъбираемо ДДС. Разкритията на Биволъ по другият мега скандал – ЧЕЗгейт, за връзките на Гинка със СИК и директно с Бойко Борисов и най-близкото му обкръжение, осветлиха задкулисната схема, чрез която Борисов и мафията искат да придобият енергоразпределителното дружество и да поставвят под свой директен енергиен контрол почти половината от гражданите и бизнеса в България. И това е само част от блатото в което газеха еврогостите по време на техните посещения тук и мантрата за западните Балкани нямаше как да разкара вонята на корупция и мафия. 


Свършва.
И Юнкер, и Меркел, и Макрон, и Туск разбраха едно – политическата мафия в България тласка страната в орбитата на Ердоган и Путин и поставят България не в ролята и на посредник, а я превръщат в троянски кон на чужди и неприятелски интереси. Дори и най-заблудените и фанатизирани фенове на Буда също разбраха, че „десният“ Борисов и „европейската“ партия ГЕРБ, всъщност по нищо не се различават от БСП, ДПС и останалите мафиотски ОПГ-та. Ченгета, комунисти, национални предатели, мутри, мафиоти и корумпираните партийни мишки нямат цвят, всички заедно имат една цел и тя е – да богатет ограбвайки безнаказано народа и продавайки държавата ни. И българите разбират това, и в Европа го разбраха! Краят на дебелите е неизбежен.

БОЕЦ скоро ще излезем на площадите и когато го направим ни последвайте! Събудете се и излезте за да изринем злото, което ни превърна в най-бедната, корумпирана и изчеващата държава и нация в Европа! Знаем точно какво правим, защо го правим и как да го направим.

 Осъзнаем ли силата си като граждани, няма какво да ни спре. Обречени сме да спечелим битката срещу мафията, но цената, която плащаме за загубеното време е жестока. Тази цена се измерва в животи, съсипани човешки съдби и бизнеси, в прокудени млади хора, обезлюдени села и градове, загубени мечти и откраднати милиарди. Когато БОЕЦ излезем ни последвайте. Това е битка за свободата ни, за справедливост и възмездие, битка на гражданите да си върнем държавата.
Скоро!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА