Питайте Гешев за КТБ! БОЕЦ с нови документи за участието на Пеевски във фалита на банката.

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Лицензът на КТБ е отнет незаконосъобразно, това реши Европейският съд по правата на човека по делото на Корпоративна търговска банка срещу България.

В мотивите на съда е записано, че с действията си по отнемането на лиценза българските власти са нарушили два основни принципа на Европейската конвенция за правата на човека – правото на справедлив процес и правото на собственост.

Тази новина мина за ден през „медийното пространство“ и потъна в блатото на ежедневните скандали. По-скоро беше умишлено удавена. Нито една мисирка не потърси главният прокурор да коментира решението на съда. Иван Геешв е не само водеш разследващ прокурор по делото КТБ, той е основна действаща фигура в самият фалит на КТБ. Той заедно с Пеевски, Цацаров, Искров, Писанчев, Лазаров, Борисов, Йовчева, Мавродиев и тн. Всички тези сега мълчат. Мълчат и мисирките, които тогава крещяха опорките на мафията и съучастваха в този грабеж. Повечето участници в организираната престъпна група, която фалира и ограби няколко милиарда от КТБ вече са покрити и оттеглени на тихи и спокойни местенца да си харчат парите. Един човек обаче продължава „делото“ и осигурява безнаказаност, както на себе си, така и на тях. Гешев „затвори веригата“ на това престъпление, като бе част от самото престъпление, разследването му след това и накрая в покриването на следите и гарантиране на омертата и недосегаемост на участниците.

ГешевКилърГейт – втора част. Снимки, сигнали и следващи стъпки

Решението на Европейският съд по правата на човека разкрива и мотивите на ГЕРБ и ДПС чрез техният аватар Слави Трифонов в битката за шефското място на БНБ. Много хора се чудеха защо е тази свръх амбиция и агресия при избора на гуверньор на БНБ. Фалита на КТБ и контрола върху банковия сектор. В архивите на БНБ се съхраняват протоколи, решения и документи, които хвърлят светлина върху фалита на банката. От друга страна следващата касичка на мафията – ПИБ трябва да бъде пазена и обгрижвана.

Да се върнем на Гешев.

Основна задача на прокуратурата е да установи причините и отговорните за фалита на КТБ. Пряка причина за фалита и необратимост на процесите по унищожаване на КТБ е отнемането на лиценза на банката. Да сте чули прокуратурата, или Гешев да са разследвали как и защо е отнет лиценза? Да сте чули Гешев да разследва действията на БНБ, Искров, Мавродиев и останалите служби и институции? НЕ! Задачата на Гешев след фалита е да спомогне за разграбването на банката, да осигури безнаказаност на извършителите и да прикрие следите за извършените престъпления. А там, на върха на тази пирамида стои Пеевски.

БОЕЦ разкрихме с документи, снимки и доказателства ролята и участието на Гешев във фалита на КТБ. Разполагаме с нови над 3000 документа, които Гешев не е успял да изгори и унищожи. В тях ясно са описани кредитите на Пеевски и свързаните с него и майка му фирми. Схемите чрез които е източена банката през 2010, 2011 и 2012г. и които са една от причините за нейният фалит. Пеевски е решил, че няма да връща тези заеми. В документите ясно се вижда и ролята на Бисер Лазов, основния свидетел на Гешев, като консилиери на Пеевски в неговата медийна и кредитна империя-пирамида.

Документите се анализират, като в тях има и много ръкописни бележки на Лазов, схеми на кредитите на Пеевски и фирмите му, как са организирани схемите за кредитиране през свързани с банката фирми и тн. Има счетоводни анализи, справки, банкови извлечения, офшорни регистрации, отчети. Има го и „ДП“. Както и стотици документи на ТВ 7, Кошлуков и тн. До тук документите показват кредити за над 120 милиона, които НЕ са върнати на КТБ. Те са малка част от общата маса на кредитите на Пеевски към банката, но важното е, че са безспорно доказуеми. Работата по останалите книжа продължава,.Очакваме да излязат още стотици милиони.

Ще предоставим всички документи и нашите анализи на международни институции и независими медии. Междувременно БОЕЦ предадохме цялата информация, сигнали и данни, с които разполагахме до момента за престъпления и корупционни схеми с участието на Бойко Борисов, Сотир Цацаров, Иван Гешев и др. на компетентните институции и служби водещи разследването по закона „Магнитски“ за България и български граждани на властови позиции. Очакваме скорошно развитие. Няма никакъв смисъл да се сезират българските институции. Разчитаме на външна реакция и граждански натиск.

Първата и най-важна стъпка за разкриване на престъпленията на мафията и виновните лица е отстраняването на Гешев. Никой не бива да забравя това.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

В аванс – 4 документа, които индикират съдържанието на останалите и чието публикуване не представлява риск за разследването и и бъдещото съдебно преследване на Гешев и останалите му съучастници. Документите са депозирани за съхранение на недосегаемо за мафията и прокуратурата място, съдържанието им и тяхната автентичност е валидирана. Голяма част от тях за оригтинали с мокри подписи и печати. Останалите са работни документи, банкови нареждания, счетоводни извлечения и ръкописни бележки и записки на Бисер Лазов.

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки