КопринковГейт: Внесохме сигнал до МВР, а областният управител на София се скри!

  Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ внесохме в МВР сигнала ни по случая „КопринковГейт“. БОЕЦ вече огласихме данни как с настояване от страна на Николай Копринков – секретар по вътрешните политики на президента Румен Радев, новият областен управител на София е извършил продажба на имот в София на занижени цени, което е oщетило държавата с между 1 500 000 и 2 000 000 лв.

КопринковГейт – грабеж и корупция за милиони. (документи)

Освен да внесем сигнала, в който да приложени 28 документа, в МВР, днес поискахме и среща с министъра на вътрешните работи г-н Иван Демерджиев, за да го запознаем с документите и заплахите, отправени към нас и нашите източници. Точно в минутата, в която министър Демерджиев трябваше да се срещне с БОЕЦ, на него му се наложи да пътува към Парламента, защото беше призован от БСП на формално основание. Уточняваме, че нашият сигнал е свързан с имотна далавера, отнасяща се до имат в столичния район „Изгрев“, чиито кмет е подкрепен от БСП за избирането си. Колко случайно е викането на Демерджиев в парламента точно когато трябва да се срещне с нас е реторичен въпрос.

Посетихме и сградата на областната управа на София, като ОБЛАСТНИЯТ управител на София Митко Михайлов се заключи в кабинета си от БОЕЦ!

По наше настояване дойдоха служители на МВР, които сезирахме за нашите съмнения, че Митко Михайлов в момента унищожава документи и доказателствa по сигнала ни до ГДБОП за „КопринковГейт“ и затова се е барикадирал в кабинета си!

Михайлов отказа да отключи и на полицаите (!), и бяха извикани подкрепления. Михайлов постави по телефона условие (!) на МВР, че ще отключи, ако БОЕЦ бъдем изведени от сградата!

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!

По-страхлив и гузен човек не сме срещали! А само искахме да го попитаме как така е продал държавен имот, който струва ДВА МИЛИОНА лева — за триста хиляди?

БОЕЦ се изтеглихме, а полицията остана, за да влезе в кабинета на областния управител и да установи дали Митко Михайлов е извършил престъпни действия по унищожаване на документи и доказателства!

Днес се видя резилът на Наглите! Много са смели, когато подписват документите за далаверите и аферите си, и когато източват държавата с милиарди! Но когато БОЕЦ и гражданите застанем срещу тях, се заключват в кабинетите си и се вижда колко са страхливи и нищожни!

Битката продължава! Благодарим на всички наши съмишленици и дарители!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки