БОЕЦ в Парламента: Не пипайте Изборния кодекс!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ и гражданите днес излязохме пред Народното събрание, за да покажем на хартиената мафия ГЕРБ-ДПС-БСП, че няма да позволим да ограничат правата ни, да ги отнемат, за да печелят избори, използвайки хартиени бюлетини.

No description available.

Мафията демонстрира наглост и се гаври с гражданите! ГЕРБ заявиха, че ще внесат промените в Изборния кодекс за връщане на хартиената бюлетина, въпреки гражданската реакция и протести!

Затова днес гражданите и бойците бяхме пред служебния вход на Парламента и вътре в Парламента, да посрещнем депутатите и да им кажем: “НЕ ПИПАЙТЕ КОДЕКСА!”.

В сградата на Народното събрание БОЕЦ БЯХМЕ НАПАДНАТИ от двама „охранители“, които се опитаха да ни отстранят, като разкъсаха плаката ни “НЕ ПИПАЙТЕ КОДЕКСА!”.

No description available.

Останахме вътре, но страхът на мафията се видя! Преди това БОЕЦ искахме да се качим на балкона в Парламента, но Стъки и Нидялко бяха там и НСО не ни допусна. Охраната ги пазеше от БОЕЦ!

No description available.

No description available.

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки