БОЕЦ в Министерски съвет на среща относно сигналите ни

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ в Министерски съвет.

Днес Георги Георгиев от БОЕЦ проведе среща с Александър Стоянов — началник на кабинета на вицепремиера и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Георги Георгиев и Александър Стоянов — началник на кабинета на Демерджиев

Георги Георгиев и Александър Стоянов — началник на кабинета на Демерджиев

Срещата е по инициатива на БОЕЦ, а поводът е да получим информация за действията и резултатите от тях на МВР по няколко наши сигнала, както и по важни за нас теми.

Първият въпрос, който Георгиев постави, е участвал ли е министър Демерджиев и как е гласувал на заседанието на МС, на което се е взело решението за връчването на орден „Стара планина“ Първа степен на вицепрезидента на „Мултигруп“ — Николай Вълканов, предложен от Кирил Домусчиев. Указът на Радев за този позорен акт е от 21.11.2022 г. и под него стоят подписите на резидента, на Гълъб Донев и Крум Зарков. А това означава, че е минало и през МС. Не получихме отговор на въпроса, но Стоянов увери, че министър Демерджиев ще ни отговори лично.

Втората тема бяха сигналите на БОЕЦ за КопринковГейт, ХанчеваГейт, както и сигналът ни срещу Борисов, Караянчева и Радев по разследването на BIRD.BG за доклада на ДАНС, който им е представен през 2017 г. и с който Агенцията ги уведомява, че строежът на „ТУРСКИ ПОТОК“ крие заплаха за националната сигурност и обслужва чужди, руски, интереси. И те не са предприели нищо, за да защитят националните интереси, а точно обратното — “ТУРСКИ ПОТОК” е изграден.

По тези сигнали бяхме уведомени, че МВР работи по всички сигнали. Уточнена е следваща среща с министър Демерджиев за сряда — 30.11.2022 г.

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки