Решението за наградата на „мултака“ Вълканов е взето „на подпис“

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

По информация на БОЕЦ решението, по предложение на президента Румен Радев oрден „Стара планина“ Първа степен да бъде връчен на вицепрезидента на „Мултугруп“ Николай Вълканов, не е взето на редовно заседание на Министерски съвет, а по странна процедура – „на подпис“.

Радев - Вълканов

Румен Радев и Николай Вълканов

Също по наша информация, има министри, които не са гласували за това решение.

Припомняме, че на 14 декември 2021 година на редовно заседание на Министерски от президента Румен Радев е внесено предложение за номинацията на Домусчиев за връчване на наградата Орден „Стара планина“ на вицепрезидента на „Мултугруп“ Николай Вълканов. Тогава отново е имало министри, които са се противопоставили, и решението е било снето от дневния ред, съответно не е гласувано.

Премиерът тогава е заявил, че решението може бъде взето само единодушно. Въпросът е как сега това решение е взето, след като със сигурност има министри, които не са го подкрепили, гласували са „против“ и решението не е взето единодушно.

БОЕЦ ще изискваме протокола за това решение, за да установим кои министри са подкрепили решението и кои са били против. До дни ще обявим и имената на министрите, които са гласували против.

Ние също изразяваме нашата позиция, че това един позорен акт на президента Румен Радев – връчването на тази най-висша държавна награда на хора, свързани с тъмното минало от последните десетилетия на България и свързани с мутренско мафиотските кръгове, разграбили страната ни по време на криминалния преход.

От официалната информация виждаме, че под указа на президента стоят както подписът на Румен Радев, така и подписите на министър-председателя Гълъб Донев, така и този на „модерния ляв“ – Крум Зарков. Това означава, че поне двама души на кабинета – Донев и Зарков, са гласували „за“, подкрепяйки това предложение. Как са гласували останалите членове на Министерски съвет, ще стане ясно до дни и БОЕЦ ще публикуваме цялата информация.

Радев - Вълканов

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки