КопринковГейт: БОЕЦ в НКЖИ и Министерството на транспорта!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ днес влязохме в Националната компания „Железопътна инфраструктура“ (НКЖИ), а след това и в Министерството на транспорта по следите на два милиона лева и един държавен имот продаден на безценица, докато вече е в ход проверката на ГДНП по сигнала ни за „КопринковГейт“.

Предоставихме данните и на народни представители от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, като Иво Атанасов и Радостин Василев от ПП зададоха въпроси към министри по случая, същото направи и Ивайло Мирчев от ДБ. Вече имаме отговор по въпроса на Ивайло Мирчев, от който става ясно, че и ДАНС извършва проверка по казуса. Това потвърдиха и от столичния район „Изгрев“, където се намира въпросния имот, когато БОЕЦ влязохме за среща в сградата.

КопринковГейт: БОЕЦ отново влязохме в район „Изгрев“, ДАНС са изисквали справки по казуса

Продължаваме да вървим по стъпките на сделката на продажба на държавен имот, покровителствана и извършена под натиска на Николай Копринков – секретар по вътрешните политики на настоящия държавен глава.

БОЕЦ получихме сигнал, че с подписа на Областния управител на София Митко Михайлов е продаден държавен парцел в най-скъпият софийски квартал „Изгрев” за 308 000 лв., като по наша оценка имота струва над 2 000 000 лв. Сайтът BIRD.BG анализира и потвърди нереалната продажна цена.

Николай Копринков

Николай Копринков

Днес първо влязохме в Националната компания „Железопътна инфраструктура“ (НКЖИ) – БДЖ, за да изискаме информация от генералния директор инж. Златин Крумов, от директора „Обществени поръчки и административно обслужване“ Таня Жекова и от директора „Стратегическо развитие и инвестиционни проекти“ Нели Андреева, тъй като имотът в „КопринковГейт“ е частна държавна собственост на НКЖИ.

Всички те се скриха от нас и, въпреки че някои от тях бяха с сградата, не пожелаха да застанат пред камерата ни и да отговарят на въпросите ни.

Разговаряхме обаче със заместник-генерален директор „Експлоатация“ инж. Бисер Минчев, като му представиха казуса и поискахме информация защо имотът е продаден на занижени цени. Той не можа да ни даде отговори на място, като поиска да изпратим писмо. Получихме обещание да получим и ден и час за среща с генералния директор на компанията.

Днес БОЕЦ влязохме и в Министерството на транспорта!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки