От КопринковГейт надничат Пеевски и Мондешки! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Оценителят на имота от КопринковГейт – фирма „Хемус Консулт“ гр. Троян със собственик Цанко Спасовски, е направил над 100 оценки за имоти на НКЖИ! Същата фирма има договори и с БДЖ Холдинг, МВР, Министерството на земеделието и т.н.

Радев – Пеевски

Офисът на „Хемус Консулт“ в гр. Троян се намира в една сграда, на един етаж, „врата срещу врата“ с офиса на г-н Мондешки – един от братята Мондешки, огласен от записите „Яневагейт“, публикувани от Биволъ. В публичното пространство Мондешки е известен, като един от най-близките хора до Пеевски!

„Хемус Консулт“ от КопринковГейт е направила и много оценки на имоти, разпродадени от синдиците на КТБ и купени от фирми на Мондешки (пример – „Солид 85“) – почивни станции, хотели, земя в Пловдив, бензиностанции, заводи и т.н. Част от имотите са купени от фирми на Митко Лалев – официален съдружник на Мондешки, а синдик на КТБ е бившата счетоводителката на Мондешки – Кристи Маринова.

Оценителят от КопринковГейт е направил и множество оценки на имоти и директно по поръчка на фирми на Мондешки.

Същата фирма – „Хемус Консулт“ гр. Троян е и оценител на парцела в район „Изгрев“, оценен и продаден от НКЖИ и областният управител на София за 411 000лв с ДДС, при реална цена от над 2 000 000 лв. според БОЕЦ и кмета на район „Изгрев“.

Има данни, че Същата схема е прилагана и при продажбата на имоти от КТБ, купени от фирмите на Мондешки (разбирайте Пеевски)

Изразяваме обосновани съмнения, че схемата е пренесена и за източване на държавни имоти от близки до властта хора при управлението на Румен Радев през последните две години, като доказателство са и данните, че президентският съветник Николай Копринков е упражнил натиск за реализация на сделката.

КопринковГейт – грабеж и корупция за милиони. (документи)

Стотици държавни имоти и имоти на КТБ са минали през „Хемус Консулт“, а немалка част от тях са заминали в посока Мондешки-Пеевски в последните години под чадъра на Гешев, Бойко Борисов, а сега и Радев-Копринков и институциите, контролирани от ГЕРБ и ДПС. Така се очертава новият корупционен управленски модел „ГЕРБ + ДПС + Радев“, който обяснява събитията и симбиозата между тях, която стана видима през последните месеци.

БОЕЦ разполагаме със стотици документи, доказващи и подкрепящи изразените от нас съмнения.

От данните ни КопринковГейт се очертава, като една от мащабните корупционно-криминални схеми за последното десетилетие, съизмерима с фалита на КТБ. А подозираме, че това е само върха на айсберга, защото всеки ден откриваме нови и нови данни. Тръгнахме от една сделка и два милиона лева щета за държавата, а вече говорим за стотици имоти и стотици милиони, които трябва да бъдат проверени и в които се забелязват същите корупционни индекси. 

В МВР и ДАНС има образувани проверки по нашия сигнал.

БОЕЦ също продължаваме със своето гражданско разследване изключително активно, като сайта BIRD.BG анализира и валидира изнесените от нас документи и информация за занижената в пъти цена на имота.

А имотите са стотици…

До дни БОЕЦ ще публикуваме документи и допълнителна информация по казуса. Очакваме реакцията на институциите и политическите партии! КопринковГейт не може да бъде покрит и колкото повече се опитват да прикриват скандала и да налагат медийно затъмнение, толкова по-голям ще бъде взрива! 

Битката продължава! Благодарим на всички наши съмишленици и дарители!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки