БОЕЦ пред Парламента: НЕ на опраскването на последното изборно законодателство!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Тази вечер БОЕЦ и гражданите излязохме пред Народното събрание, за да кажем НЕ на хартиената бюлетина, НЕ на изборните измами, НЕ на опита да ни върнат години назад в борбата срещу мафията и корупцията!

Не пипайте кодекса!

Не пипайте кодекса! 01.12.2022 г.

ГЕРБ, ДПС и БСП са решени до края на деня да опраскат тотално Изборния кодекс и да ни върнат в годините на влачените чували с бюлетина, недействителния вот, масовото купуване на гласове.

Не пипайте кодекса!

Не пипайте кодекса! 01.12.2022 г.

От протеста БОЕЦ настояхме и продължаваме да настояваме представители на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ да издадат на представители на гражданското общество пропуски, така че да влезем законно в Парламента, да седнем на трибуната и поне да ни гледат в очите, докато опраскват последното изборно законодателство на България!

Преди дни само трима бойци предизвикаха небивал смут в охраната на Парламента, която така се стъписа от плаката ни „Не пипайте кодекса“, че го стъпка и скъса – заедно с волята на 1,5 милиона българи, които през 2015 година гласувахме за електронно дистанционно гласуване.

Пуснете ни в парламента!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки