Борисов и мутрите от ГЕРБ не трябва дори да споменават името на Христо Грозев!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ГЕРБ се загрижили за журналиста Христо Грозев обявен от режима на Путин за издирване! Тези боклуци не трябва дори да споменават името му. Грозев, като част от екипа на „Белингкат” разследва отравянето на Скрипал и Гебрев. Борисов бе единственият европейски „лидер”, който обслужи Путин и отказа да екстрадира руски дипломати в знак на солидарност с британското правителство по случая „Скрипал”. По време на управлението на Борисов руските служби организираха и отравянето на Гебрев в България, а правителството на ГЕРБ в лицето на МВР и Цацаров направиха всичко възможно, за да прикрият следите на ГРУ.

Борисов и Путин

По времето на Борисов и ГЕРБ български журналисти бяха пребивани и преследвани, а страната ни достигна 113-то място по свобода на словото! Министрите на Борисов уволняваха журналисти в национален ефир, а той ги наричаше „мисирки”, част от тях заслужено. По времето на Борисов и Караянчева журналистите бяха заградени в клетка, като животни  в Парламента. По времето на Борисов журналистите от Биволъ бяха преследвани, като престъпници заради разкритията им, а Атанас Чобанов от BIRD.BG  бе обявен за международно издирване! По времето на Борисов бе убита телевизия BIT, а Люба Кулезич бе свалена от ефир.По времето на Борисов хората от БОЕЦ и семействата им бяха превърнати в мишени заради съпротивата им срещу властта на мафията. По времето на Борисов управляващата мафия се опита да убие мен и съпругата ми, посегнаха дори на децата ми. По времето на Борисов всеки, който имаше дързостта да говори истината на глас бе подлаган на репресии и преследване. По времето на Борисов полицията пребиваше мирни граждани и ченгетата скачаха с кубинките си върху главите на младежите зад колоните на МС заради гражданската им позиция. По времето на Борисов и под негово ръководство полицаи пребиха журналиста Димитър Кенаров и до днес справедливост за тази мерзост няма! По времето на Борисов държавата предаде Бююк и други турски граждани на Ердоган обричайки ги на сигурна смърт. По времето на Борисов аз и журналиста от Биволъ Николай Марченко бяхме нападнати от руски мутри при разследването на БОЕЦ на строежа на ТУРСКИ ПОТОК. По времето на Борисов журналистите Димитър Стоянов и неговият румънски колега Атила Биро бяха арестувани и задържани незаконно заради разследването им на ДжиПиГейт – мега корупционните схеми на ГЕРБ за източване на европейски средства! По времето на Борисов Пеевски превзе медиите. По времето на Борисов и националната телевизия бе продадена на Пеевски с назначаването на Кошлуков за директор.

Христо Грозев – журналист

И това са малка част от „заслугите” на Борисов и мутрите от ГЕРБ.

Борисов и мафията не са и не могат да бъдат защитници на Христо Грозев и на когото и да било. Борисов не е по различен от Путин и Ердоган – страхлив изрод спящ с пистолет до главата и пачки е чекмеджето способен на всичко, за да запази властта си и ограбеното от народа. Способен и на убийства, за да затвори устата на неудобните.

Мафията не е защитник, мафията лъже, ограбва и убива!

27.12.2022г. Георги Георгиев – БОЕЦ

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки