Гешев подари на Радев прокурорски чадър за Коледа! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 13.09.2022г. БОЕЦ внесохме сигнал до ДАНС  с данни за действия, представляващи заплаха за националната сигурност и престъпления срещу държавата, извършени от Гълъб Донев , Росен Христов, Димитър Стоянов и Румен Радев заради преговорите им с ГАЗПРОМ и хаоса в енергетиката.

В сигнала се казва:

БОЕЦ изискваме от ДАНС да извършат задълбочена и всеобхватна проверка на представените от нас данни, информация и въпроси за заплаха за националната сигурност на страната и действия на Румен Радев, Гълъб Донев, Росен Христов и Димитър Стоянов срещу интересите на страната, които БОЕЦ квалифицираме, като престъпление срещу държавата.

Настояваме за пълна проверка на документите и фактологичния материал, обосноваващ твърденията и действията на въпросните длъжностни лица.

БОЕЦ декларираме съгласие да бъдем огласени, като вносители на сигнала и изискваме да бъдем информирани за действията на институциите и резултатите от тях… „

За 14.09.2022 г. БОЕЦ заявихме срещи с председателя на ДАНС, г-н Пламен Тончев, както и с Деница Златева – изпълнителен директор на БУЛГАРГАЗ.  За 15 и 16.09.2022г. заявихме срещи и с Гълъб Донев, Димитър Стоянов и Росен Христов. На тези срещи искахме да поставим същите въпроси, както и допълнителни въпроси по теми, които са от обществено значение. Всички се скриха, а в БУЛГАРГАЗ се сблъскахме с охраната, но влязохме в сградата. Никой не намери кураж да се срещне с представителите на БОЕЦ и да отговори на нашите въпроси! Затова БОЕЦ поискахме официално информация по ЗДОИ и след получен отказ ОСЪДИХМЕ БУЛГАРГАЗ!

БОЕЦ осъди БУЛГАРГАЗ за преговорите с ГАЗПРОМ! (документи)

След изтичане на законовият срок за проверка БОЕЦ упражнихме натиск върху ДАНС и получихме официален отговор, че по този сигнал на БОЕЦ (и по други) е извършена проверка, която е приключила с данни за извършени престъпления и е внесена в прокуратурата!

Георги Георгиев от БОЕЦ поиска среща с председателят на ДАНС, Пламен Тончев, за му предостави данни и оперативна информация по тази и други текущи проверки на ДАНС, но Тончев в нарушение на ЗДАНС отказа. Това ни дадце основание да поискаме оставката на Пламен Тончев!

БОЕЦ иска оставката на шефа на ДАНС Пламен Тончев! (документи)

На 22.12.2022г. БОЕЦ получихме прокурорско постановлние от прокурор Лилия Кариева от СГП с отказ да се образува досъдебно производство по сигнала на БОЕЦ срещу Радев и министри от служебният му кабинет за извършени престъпления срещу държавата в интерес на руското дружество ГАЗПРОМ. В отделен материал ще анализираме самият прокурорски акт, който е христоматиен пример за поръчково изпиране без никакви процесуални действия и правни аргументи! Сега обръщаме внимание на друг детайл, който доказва скоростта, с която Гешев е разпоредил всичко да бъде смачкано и Радев да бъде изпран!

От документа от ДАНС е видно, че материалите от Агенцията съдържащи данни за извършени закононарушения са предадени на ВКП на 24.10.2022г. Седмица по-късно преписката е разпределена и изпратена до СГП. И там само за броени дни прокурор Кариева е извършила „проверка”, събрала е всички данни, установила е всички обстоятелства, разпитала е няколко десетки свидетели, поискала и получила е информация от различни ведомства, служби и е установила и постановила, че НЯМА ДАННИ за извършени престъпления! Разбира се, нищо подобно не е направила – абсолютно нищо! Обърнете внимание на още една дата – 29.11.2022г. от документа на ДАНС, с който ни уведомяват, че материалите са изпратени в прокуратурата. Това е две седмици след като прокурор Кариева вече е прекратила и приключила „проверката”, каквато всъщност въобще не е извършена. И последната дата, която ще отбележим – 15.11.2022г. – на тази дата прокурор Кариева е издала своето постановление за отказ. БОЕЦ обаче го получаваме повече от един месец след това!

Като по поръчка коледен подарък от Гешев за Радев!

Гешев и Радев, които уж бяха противници се оказаха здраво свързани и взаимно защитаващи се! Радев е основният пазител на мафията днес, симбиозата му с ГЕРБ и ДПС е публична и демонстративна, БОЕЦ извеедохме, като своя най-важна битка заедно с отстраняването на Гешев, ГЕРБ И ДПС от властта и битката за импиймънт на Радев!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки